
Tabbouleh med byggryn
Enkel•20 min min
Tabbouleh er den friske smaken av Midtøsten og passer både som mettende salat alene eller som tilbehør til varmmaten. En smaksrik yoghurtdressing passer perfekt til.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2000 gbyggryn (1 kg ferdig)
-
500 gagurk , ternet
-
500 g
-
200 gvårløk
-
30 gpersille
-
200 gsultanrosiner
-
800 gtomater , ternet
-
1 tssalt (smak til)
-
100 gvårløk (til topping)
Rømmedressing
-
500 gChevre Naturell
-
500 g
-
50 gakasiehonning
-
200 gvann
-
1 stksitron (saften)
-
1 sssalt
-
2 sshakket persille
Slik gjør du det
-
1
Bland sammen byggryn, agurk, Kybos, vårløk, persille og tomat i en bolle. Smak til med salt. Topp salaten med rosiner og vårløk.
Dressing
-
2
Miks chevre, yoghurt, honning, vann, siteonsaft og salt i en blender. Tilsett hakket persille tilslutt.