Tabbouleh med byggryn

Tabbouleh med byggryn

0
0
Enkel20 min
Tabbouleh er den friske smaken av Midtøsten og passer både som mettende salat alene eller som tilbehør til varmmaten. En smaksrik yoghurtdressing passer perfekt til.  

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2000 g
    byggryn (1 kg ferdig)
  • 500 g
    agurk , ternet
  • 500 g
  • 200 g
    vårløk
  • 30 g
    persille
  • 200 g
    sultanrosiner
  • 800 g
    tomater , ternet
  • 1 ts
    salt (smak til)
  • 100 g
    vårløk (til topping)

Rømmedressing

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland sammen byggryn, agurk, Kybos, vårløk, persille og tomat i en bolle. Smak til med salt. Topp salaten med rosiner og vårløk.

Dressing

  1. 2

    Miks chevre, yoghurt, honning, vann, siteonsaft og salt i en blender. Tilsett hakket persille tilslutt.

Del denne oppskriften: