Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Spekemat med skjørostkrem

Enkel
30min

Spekemat er godt i seg selv, men denne oppskriften med frukt, skjørostkrem og byggryn smaker fantastisk. Nydelige smakskombinasjoner.

4.8
(6)
Spekemat med skjørostkrem

Ingredienser

2 dl
byggryn
1 ss
olivenolje
1 stk
sitron
¼ ts
salt
4 stk
smaksrik, fast plomme
2 ss
honning
2 ss
akevitt (kan sløyfes)
1 beger
skjørost
1 ss
pepperrot, revet
½ ts
salt
½ ts
pepper
½ ts
sukker
½ ts
eplesidereddik
2 pakke
spekeskinke
1 pakke
morrpølse, eller annen spekepølse

Slik gjør du

  1. Tips

    Varier med ulike typer skinke og pølser.

Tips

Tom for plommer? Det er også godt med fersken eller søte epler.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter