
Pizza med skjørost
Hvis du ønsker en litt ny vri på pizzaen, anbefaler vi denne. Pizza med skjørost og spekeskinke smaker himmelsk.

Ingredienser
Antall porsjoner
Pizzadeig:
Pizzafyll:
Fremgangsmåte
- 1
Elt mel, vann, olje, gjær, salt og skjørost til en smidig deig. La deigen hvile under plast eller klede i én time på benken.
- 2
Sett ovn på 250 °C, og sett et rent stekebrett i ovnen. Del deigen i 8 deler, og trykk ut til tynne, runde emner.
Pizzafyll:
- 3
Bland sammen skjørost og rømme, og smør det på pizzaene. Legg på spekeskinke, tomat og oregano.
- 4
Legg pizzaene over på den varme stekeplata, og stek de i ca. 12 min.
Tips
Hvis du ønsker annet fyll, anbefaler vi kokt skinke, squash, rødbeter, røkelaks og ulike urter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

