Skip to main content

Pizza med skjørost

Enkel
1t 30min

Hvis du ønsker en litt ny vri på pizzaen, anbefaler vi denne. Pizza med skjørost og spekeskinke smaker himmelsk.

4.5
(6)
Next ImagePizza med skjørost

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzadeig:

500 g
hvetemel
3 dl
vann
1 dl
olje
0.5 pakke
gjær
1 ts
salt
1 beger
skjørost

Pizzafyll:

1 beger
skjørost
16 skiver
spekeskinke, i biter
6 stk
tomat, i skiver
1 ss
oregano/mynte

Fremgangsmåte

  1. Elt mel, vann, olje, gjær, salt og skjørost til en smidig deig. La deigen hvile under plast eller klede i én time på benken.

  2. Sett ovn på 250 °C, og sett et rent stekebrett i ovnen. Del deigen i 8 deler, og trykk ut til tynne, runde emner.

Pizzafyll:

  1. Bland sammen skjørost og rømme, og smør det på pizzaene. Legg på spekeskinke, tomat og oregano.

  2. Legg pizzaene over på den varme stekeplata, og stek de i ca. 12 min.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du ønsker annet fyll, anbefaler vi kokt skinke, squash, rødbeter, røkelaks og ulike urter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter