Salat med ost og skinke

Salat med ost og skinke

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En oppdatert klassiker, som her serveres dressing av kremost med urter, blir god middag i en travel hverdag.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk appelsin
2 stk hjertesalat , i biter
5 dl salatblanding (småbladet)
200 g kokt skinke , i små biter
300 g Norvegia® Original , i terninger
200 g brødkrutonger
3 stk vårløk , i skiver
16 stk cherrytomater , delt i to

Dressing:

250 g TINE Kremgo’® Urter
2 dl TINE Lettrømme 18 %
4 ss Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Pisk sammen kremost, lettrømme, helmelk, salt og pepper til en jevn dressing.
      Tips!

      Bytt gjerne ut kremost med urter med en annen kremost, for å få en annen smak.

    2. Skjær skallet av appelsin med en skarp kniv. Få med det hvite også. Skjær så ned langs begge sider av hinnene slik at du får fine fileter.
    3. Fordel salat utover tallerkener, strø over appelsinfileter, skinke, ost, krutonger, vårløk og tomater. Topp med dressing.
Tips!

Lager du salat trenger du ikke å følge oppskriften slavisk. Bytt gjerne ut noen ingredienser med dine favoritter, eller la deg inspirere av de grønnsakene du har tilgjengelig.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat