
Salat med ost og skinke
En oppdatert klassiker, som her serveres dressing av kremost med urter, blir god middag i en travel hverdag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Dressing:
Fremgangsmåte
- 1
Pisk sammen kremost, lettrømme, helmelk, salt og pepper til en jevn dressing.
Tips
Bytt gjerne ut kremost med urter med en annen kremost, for å få en annen smak.
- 2
Skjær skallet av appelsin med en skarp kniv. Få med det hvite også. Skjær så ned langs begge sider av hinnene slik at du får fine fileter.
- 3
Fordel salat utover tallerkener, strø over appelsinfileter, skinke, ost, krutonger, vårløk og tomater. Topp med dressing.
Tips
Lager du salat trenger du ikke å følge oppskriften slavisk. Bytt gjerne ut noen ingredienser med dine favoritter, eller la deg inspirere av de grønnsakene du har tilgjengelig.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


