Eggesalat med spekeskinke

Eggesalat med spekeskinke

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Med frisk salat, spekeskinke og godt brød eller knekkebrød til, forvandles eggesalaten til et fullverdig middagsmåltid.

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk egg
1 dl majones
1 dl TINE Lettrømme 18 %
1 ss sennep
1 ss hvitvinseddik
3 ss gressløk , finhakket
½ ts salt
¼ ts pepper
6 dl salatblanding , i biter
8 skiver spekeskinke
12 stk cherrytomater , delt i to

Til servering:

4 skiver brød eller knekkebrød
50 g TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Kok egg til hardkokte, ca. 8 minutter. Skyll i kaldt vann, skrell og grovhakk.
    2. Pisk sammen majones, lettrømme, sennep, hvitvinseddik og gressløk. Smak til med salt og pepper. Vend inn egg.
      Tips!

      Tilsett gjerne litt karri eller tabasco i eggesalaten om du ønsker litt mer eksotisk smak.

    3. Fordel salat, spekeskinke og tomat på tallerkener. Topp med eggesalat og server med brød eller knekkebrød med smør.
Tips!

Lag gjerne dobbel porsjon med eggesalat for det er godt som pålegg på brødskiva.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat