Håndkle og blad
Eggesalat med spekeskinke
(55)

Eggesalat med spekeskinke

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med frisk salat, spekeskinke og godt brød eller knekkebrød til, forvandles eggesalaten til et fullverdig middagsmåltid.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stkegg
1 dlmajones
1 dlTINE Lettrømme 18 %
1 sssennep
1 sshvitvinseddik
3 ssgressløk, finhakket
½ tssalt
¼ tspepper
6 dlsalatblanding, i biter
8 skiverspekeskinke
12 stkcherrytomater, delt i to

Til servering:

4 skiverbrød eller knekkebrød
50 gTINE Meierismør
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok egg til hardkokte, ca. 8 minutter. Skyll i kaldt vann, skrell og grovhakk.
    2. Pisk sammen majones, lettrømme, sennep, hvitvinseddik og gressløk. Smak til med salt og pepper. Vend inn egg.
      Blått hjerte
      Tips!

      Tilsett gjerne litt karri eller tabasco i eggesalaten om du ønsker litt mer eksotisk smak.

    3. Fordel salat, spekeskinke og tomat på tallerkener. Topp med eggesalat og server med brød eller knekkebrød med smør.
Blått hjerte
Tips!

Lag gjerne dobbel porsjon med eggesalat for det er godt som pålegg på brødskiva.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat