
Quinoasalat med TINE® Grill & Stek
Salat med quinoa, grillet TINE® Grill & Stek og hjemmelaget spicy harissadressing. Perfekt til meat free Monday!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Harissadressing
Fremgangsmåte
- 1
Rist chili i en varm, tørr panne til skallene blir mørke og sprekker litt. Del i to og skrap ut frøene.
- 2
Ha chili, spisskummen, korianderfrø, hvitløkfedd, olivenolje, tomatpuré, tørket aprikos, sukker og tomat i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til en mos. Bland inn sitronsaft og hakket bladpersille. La stå å trekke i minst 1 time og smak til med salt og pepper.
- 3
Kok quinoa etter anvisning på pakken og avkjøl. Del cherrytomater i to og finsnitt reddiker og vårløk. Bland quinoa med olje og salt, og vend inn salat, reddikskiver, cherrytomater og vårløk.
- 4
Del TINE® Grill & Stek i skiver og grill eller stek den på begge sider på høy varme. Server med quinoasalaten og harissadressing.