Quinoasalat med TINE® Grill & Stek
Enkel
1t 30min
Salat med quinoa, grillet TINE® Grill & Stek og hjemmelaget spicy harissadressing. Perfekt til meat free Monday!
2.7
(417)

Ingredienser
1.5 dl
ukokt quinoa
200 g
20 stk
cherrytomat
1 bunt
reddik
1 stk
vårløk
65 g
småbladet salat
2 ss
god olivenolje
½ ts
flaksalt
Harissadressing
2 stk
rød chili
1 ts
malt spisskummen
2 ts
korianderfrø
1 stk
hvitløksfedd
4 ss
olivenolje
2 ss
tomatpuré
6 stk
tørket aprikos
1 ss
brunt sukker
1 stk
tomat
½ stk
sitron
½ kopp
bladpersille
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften



