Skip to main content

Potetsalat med Kesam®

Enkel
25min

Kesam® gjør potetsalaten lett, frisk og god. Perfekt tilbehør til sommerens grillretter.

3.8
(32)
Next ImagePotetsalat med Kesam®

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

16 stk
små potet
1 stk
eple
3 stk
vårløk
0.5 stk
fennikel
0.5 dl
dill
1 ts
Dijonsennep
1 ts
salt
0.5 ts
pepper
1 ts
sukker
1 ss
eplesidereddik

Fremgangsmåte

  1. Vask og del poteter i passelige biter. Kok møre, ca. 10 minutter, la dampe av og avkjøl.

  2. Del eple i små biter, finsnitt vårløk og fennikel og hakk dill. Vend med potetene.

    Tips

    Søte frukter som ananas eller fersken er godt å blande i potetsalaten, særlig hvis du serverer den til kraftige kjøttretter.

  3. Pisk sammen Kesam®, sennep, salt, pepper, sukker og eplesidereddik. Smak til med salt og pepper. Vend med grønnsakene og server. Oppbevar potetsalaten kaldt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Små poteter er best til salat, gjerne av en lettkokt type – som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter