Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Potetsalat med crème fraîche

Enkel
40min

Lag en skikkelig god, hjemmelaget potetsalat med kapers, rødløk og crème fraîche.

(0)
Next ImagePotetsalat med crème fraîche

Ingredienser

Antall porsjoner

40

Ingredienser

3 kg
småpoteter
300 g
rødløk
60 g
kapers
3 ss
Dijonsennep
1 ts
salt
1 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Del småpoteter i to. Skjær rødløk i terninger. Skyll kapers for å fjerne overflødig salt.

  2. Legg potetbitene i en stor kjele med kaldt vann. Tilsett litt salt og kok opp.

  3. La potetene småkoke til de er møre, ca. 15-20 minutter, avhengig av størrelsen på bitene. Tøm vannet og la potetene avkjøle seg litt.

  4. Bland crème fraîche med dijonsennep i en bolle. Smak til med salt og pepper.

  5. Når potetene er avkjølt nok til at de kan håndteres, tilsetter du rødløk og kapers. Hell crème fraîche-blandingen over og bland forsiktig til alt er jevnt dekket. Avkjøles før servering

    Tips

    Topp gjerne med litt urter ved servering. 
Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter