
Potetsalat med crème fraîche
Lag en skikkelig god, hjemmelaget potetsalat med kapers, rødløk og crème fraîche.

Ingredienser
Antall porsjoner
40
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Del småpoteter i to. Skjær rødløk i terninger. Skyll kapers for å fjerne overflødig salt.
- 2
Legg potetbitene i en stor kjele med kaldt vann. Tilsett litt salt og kok opp.
- 3
La potetene småkoke til de er møre, ca. 15-20 minutter, avhengig av størrelsen på bitene. Tøm vannet og la potetene avkjøle seg litt.
- 4
Bland crème fraîche med dijonsennep i en bolle. Smak til med salt og pepper.
- 5
Når potetene er avkjølt nok til at de kan håndteres, tilsetter du rødløk og kapers. Hell crème fraîche-blandingen over og bland forsiktig til alt er jevnt dekket. Avkjøles før servering
Tips
Topp gjerne med litt urter ved servering.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


