Potetsalat med crème fraîche
Lag en skikkelig god, hjemmelaget potetsalat med kapers, rødløk og crème fraîche.
Enkel•40 min•40 personer
Ingredienser
- 3 kg småpoteter
- 300 g rødløk
- 60 g kapers
- 3 ss Dijonsennep
- 5 dl TINE® Crème Fraîche Original
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
Slik gjør du
1
Del småpoteter i to. Skjær rødløk i terninger. Skyll kapers for å fjerne overflødig salt.
2
Legg potetbitene i en stor kjele med kaldt vann. Tilsett litt salt og kok opp.
3
La potetene småkoke til de er møre, ca. 15-20 minutter, avhengig av størrelsen på bitene. Tøm vannet og la potetene avkjøle seg litt.
4
Bland crème fraîche med dijonsennep i en bolle. Smak til med salt og pepper.
5
Når potetene er avkjølt nok til at de kan håndteres, tilsetter du rødløk og kapers. Hell crème fraîche-blandingen over og bland forsiktig til alt er jevnt dekket. Avkjøles før servering
TipsTopp gjerne med litt urter ved servering.