
Kyllingsalat med ostekrutonger og parmesandressing
Kyllingsalat med reddik, brønnkarse, hjemmelagde ostekrutonger og en fantastisk parmesandressing full av smak.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Ostekrutonger
Parmesandressing
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C. Krydre kyllingfiletene og stek på begge sider i en varm panne med litt olje til akkurat gjennomstekt. La kjøttet hvile noen minutter og del det i skiver.
- 2
Del baguetten i biter og vend med olje, salt og pepper. Dryss over parmesan og stek gylne i ovnen i ca. 5 minutter.
- 3
Visp sammen eggeplomme, sennep, presset hvitløk og sitronsaft i en bolle. Visp inn oljen i en tynn stråle, først nøytral olje, så olivenolje. Du skal ha en kremet emulsjon, en slags majones. Finriv parmesan og bland inn. Smak til med salt og kajennepepper.
- 4
Riv salat i biter og finsnitt reddiker. Fordel utover tallerkener eller fat. Legg på skiver av stekt kylling, drypp over parmesandressing og dryss med ostekrutonger.
Flere fristende oppskrifter


