Kyllingbowl med spicy Kesam®-dressing
Enkel
35min
Lag en smakfull middagsbowl med asiatiske smaker. Topp med spicy dressing og nyt!
3.7
(33)

Ingredienser
4 dl 
 fullkornsris 
100 g 
 rødkål 
1 pose 
 sukkererter 
4 stilk 
 vårløk 
1 stk 
 mango 
1 potte 
 koriander 
1 stk 
 lime, delt i båter
Kylling
600 g 
 kyllinglårfilet 
3 fedd 
 hvitløk 
½ ts 
 tørket chiliflak 
1 ts 
 spisskummen 
¼ ts 
 salt 
¼ ts 
 pepper 
1 dl 
 Panko eller griljermel
Slik gjør du
Tips
Kyllingen kan marineres dagen før. Du kan også lage dressingen i forkant og ha i en tett oppbevaringsboks i kjøleskapet.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Tilpass innholdet i bollen ut i fra hva du har i kjøleskapet. En super måte å bruke opp rester på!



