Lag en smakfull middagsbowl med asiatiske smaker. Topp med spicy dressing og nyt!
Enkel•35 min•4 personer
Ingredienser
4 dl fullkornsris
100 g rødkål
1 pose sukkererter
4 stilk vårløk
1 stykk mango
1 potte koriander
1 stykk lime, , delt i båter
Kylling
600 g kyllinglårfilet
1 dl Kesam® Mager Naturell
3 fedd hvitløk
0.5 ts tørket chiliflak
1 ts spisskummen
0.25 ts salt
0.25 ts pepper
1 dl Panko, eller griljermel
Dressing
2 dl Kesam® Mager Naturell
3 ss peanøttsmør
1 ss sriracha , eller annen chilisaus
1 ss soyasaus
Slik gjør du
1
Begynn med å koke ris. Deretter har du kyllinglårfilet i en bolle. Tilsett Kesam®, raspet hvitløk, chili, spisskummen, salt og pepper. La kjøttet marinere i 10 minutter mens du lager dressingen og kutter grønnsakene.
Tips
Kyllingen kan marineres dagen før. Du kan også lage dressingen i forkant og ha i en tett oppbevaringsboks i kjøleskapet.
2
Skjær rødkål og sukkererter i strimler. Vårløk finhakker du i små biter. Bland sammen TINE Kesam® med peanøttsmør og chilisaus. Smak til med soyasaus.
3
Ha panko på en tallerken. Dypp kylling i panko. Stek deretter kylling i olje på middels varme i en stekepanne, ca. 5 minutter på hver side.
4
Server kylling med nykokt fullkornsris og friske grønnsaker. Server med koriander og limebåt, og topp med spicy kesamdressing.
Tips
Tilpass innholdet i bollen ut i fra hva du har i kjøleskapet. En super måte å bruke opp rester på!
Lagre
Skriv ut
Del
Kyllingbowl med spicy Kesam®-dressing
Enkel
35min
Lag en smakfull middagsbowl med asiatiske smaker. Topp med spicy dressing og nyt!