
Kyllingbowl med spicy Kesam®-dressing
Lag en smakfull middagsbowl med asiatiske smaker. Topp med spicy dressing og nyt!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Kylling
Fremgangsmåte
- 1
Begynn med å koke ris. Deretter har du kyllinglårfilet i en bolle. Tilsett Kesam®, raspet hvitløk, chili, spisskummen, salt og pepper. La kjøttet marinere i 10 minutter mens du lager dressingen og kutter grønnsakene.
Tips
Kyllingen kan marineres dagen før. Du kan også lage dressingen i forkant og ha i en tett oppbevaringsboks i kjøleskapet. - 2
Skjær rødkål og sukkererter i strimler. Vårløk finhakker du i små biter. Bland sammen TINE Kesam® med peanøttsmør og chilisaus. Smak til med soyasaus.
- 3
Ha panko på en tallerken. Dypp kylling i panko. Stek deretter kylling i olje på middels varme i en stekepanne, ca. 5 minutter på hver side.
- 4
Server kylling med nykokt fullkornsris og friske grønnsaker. Server med koriander og limebåt, og topp med spicy kesamdressing.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


