Denne salaten inspirert av «Green Goddess» er proppfull av gode smaker!
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
Dressing
2 dl Kesam® Mager Naturell
75 g babyspinat
1 potte basilikum
1 fedd hvitløk
2 stykk sjalottløk
0.5 stykk saften fra sitron
1 dl cashewnøtter
50 g finrevet TINE® Norsk Alpeost Blokk
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
Salat
200 g spisskål
1 stykk agurk
4 stilk vårløk
1 stykk grønn paprika
0.5 stykk brokkoli
1 potte gressløk
Slik gjør du
1
Ha alle ingrediensene til dressingen i en blender og kjør helt glatt. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer sitronsaft.
Tips
Du kan erstatte basilikum med persille. Du kan også erstatte cashewnøtter med valnøtter dersom du heller ønsker det.
2
Finhakk kål og legg i en stor bolle. Del agurk på langs og bruk en skje til å ta ut kjernen. Finhakk agurk, brokkoli og paprika og ha i bollen. Tilsett finhakket gressløk. Bland alt sammen med dressingen i samme bolle og server.
Tips
Nyt salaten alene eller som tilbehør til fisk, kylling eller vegetariske alternativer.
Lagre
Skriv ut
Del
Grønn salat med Kesam®-dressing
Enkel
20min
Denne salaten inspirert av «Green Goddess» er proppfull av gode smaker!