Skip to main content

Grønn salat med Kesam®-dressing

Enkel
20min

Denne salaten inspirert av «Green Goddess» er proppfull av gode smaker!

4.5
(11)
Next ImageGrønn salat med Kesam®-dressing

Ingredienser

Antall porsjoner

Dressing

75 g
babyspinat
1 potte
basilikum
1 fedd
hvitløk
2 stk
sjalottløk
0.5 stk
saften fra sitron
1 dl
cashewnøtter
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper

Salat

200 g
spisskål
1 stk
agurk
4 stilk
vårløk
1 stk
grønn paprika
0.5 stk
brokkoli
1 potte
gressløk

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene til dressingen i en blender og kjør helt glatt. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer sitronsaft.

    Tips

    Du kan erstatte basilikum med persille. Du kan også erstatte cashewnøtter med valnøtter dersom du heller ønsker det.
  2. Finhakk kål og legg i en stor bolle. Del agurk på langs og bruk en skje til å ta ut kjernen. Finhakk agurk, brokkoli og paprika og ha i bollen. Tilsett finhakket gressløk. Bland alt sammen med dressingen i samme bolle og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Nyt salaten alene eller som tilbehør til fisk, kylling eller vegetariske alternativer.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter