
Gresk salat med salatost
Enkel•20 min min
Gresk salat er populært året rundt, og med salatost blir det ekstra godt!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2000 gtomater , kuttet
-
800 gagurk , kuttet
-
600 gkalamata oliven uten sten
-
600 gKybos® Salatost, Urter & Hvitløk
-
200 grødløk , kuttet
Oreganovinaigrette
-
200 golivenolje, extra virgin
-
400 gsolsikkeolje
-
100 glake fra kalamata oliven
-
200 gsitronsaft
-
1 feddhvitløk , revet
-
10 gfrisk oregano
-
1 tstørket timian
-
½ tsspisskummen
-
1 sssalt
-
1 tspepper
Slik gjør du det
-
1
Bland sammen tomat, agurk, oliven, salatost og rødløk i en bolle.
Oreganovinaigrette
-
2
Ha olje, lake, sitronsaft, revet hvitløk, oregano, timian og spisskummen i en blender og miks i 1 minutt. Smak til med salt og pepper.