
Couscous med grønnsaker og salatost
Prøv en digg salat med couscous til middag! Krydder, salatost og mandler gir spennende smaker til salaten.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Ha vann til couscousen i en gryte og kok opp. Se anvisning på pakken.
- 2
Tilsett malt ingefær, paprikapulver, spisskummen, buljongterning og saft og skall fra appelsin i vannet. Senk varmen og ha i couscousen. Sett på lokk, skru av varmen og la det trekke til det er mykt.
- 3
Grovhakk aubergine, squash og løk. Finhakk hvitløk. Varm en panne med olje, og stek grønnsakene raskt på høy temperatur.
- 4
Grovhakk aprikos og mandler. Skrell granateple og ta ut kjernene. Bland sammen couscous, aubergine, squash og løk på et fat.
- 5
Ha over salatost, rosiner, aprikos, mandler og granateple. Topp med hakket persille.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


