Skip to main content

Couscous med grønnsaker og salatost

Enkel
35min

Prøv en digg salat med couscous til middag! Krydder, salatost og mandler gir spennende smaker til salaten.

3.8
(5)
Next ImageCouscous med grønnsaker og salatost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 dl
couscous
1 ts
malt ingefær
1 ss
paprikapulver
1 ts
spisskummen
1 stk
kyllingbuljong
1 stk
appelsin (saft og finrevet skall)
1 stk
aubergine
1 stk
squash
1 stk
løk
4 fedd
hvitløk
3 ss
olje
0.5 ts
salt
0.75 ts
pepper
3 ss
rosiner
10 stk
tørket aprikos
1 dl
mandler
1 dl
granateplekjerner
0.5 potte
persille, hakket

Fremgangsmåte

  1. Ha vann til couscousen i en gryte og kok opp. Se anvisning på pakken.

  2. Tilsett malt ingefær, paprikapulver, spisskummen, buljongterning og saft og skall fra appelsin i vannet. Senk varmen og ha i couscousen. Sett på lokk, skru av varmen og la det trekke til det er mykt.

  3. Grovhakk aubergine, squash og løk. Finhakk hvitløk. Varm en panne med olje, og stek grønnsakene raskt på høy temperatur.

  4. Grovhakk aprikos og mandler. Skrell granateple og ta ut kjernene. Bland sammen couscous, aubergine, squash og løk på et fat.

  5. Ha over salatost, rosiner, aprikos, mandler og granateple. Topp med hakket persille.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter