Grønn salat med kesamdressing

Grønn salat med Kesam®-dressing

0
10
Enkel20 min
Denne salaten inspirert av «Green Goddess» er proppfull av gode smaker!

Ingredienser

Antall porsjoner

Dressing

Salat

  • 200 g
    spisskål
  • 1 stk
    agurk
  • 4 stilker
    vårløk
  • 1 stk
    grønn paprika
  • ½ stk
    brokkoli
  • 1 potte
    gressløk

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha alle ingrediensene til dressingen i en blender og kjør helt glatt. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer sitronsaft.

    Tips

    Du kan erstatte basilikum med persille. Du kan også erstatte cashewnøtter med valnøtter dersom du heller ønsker det.

  2. 2

    Finhakk kål og legg i en stor bolle. Del agurk på langs og bruk en skje til å ta ut kjernen. Finhakk agurk, brokkoli og paprika og ha i bollen. Tilsett finhakket gressløk. Bland alt sammen med dressingen i samme bolle og server.

Tips

Nyt salaten alene eller som tilbehør til fisk, kylling eller vegetariske alternativer.

Del denne oppskriften: