
Grønn salat med Kesam®-dressing
Enkel•20 min min
Denne salaten inspirert av «Green Goddess» er proppfull av gode smaker!
Ingredienser
Antall porsjoner
Dressing
-
2 dl
-
75 gbabyspinat
-
1 pottebasilikum
-
1 feddhvitløk
-
2 stksjalottløk
-
½ stksaften fra sitron
-
1 dlcashewnøtter
-
50 gfinrevet TINE® Norsk Alpeost Blokk
-
½ tssalt
-
½ tspepper
Salat
-
200 gspisskål
-
1 stkagurk
-
4 stilkervårløk
-
1 stkgrønn paprika
-
½ stkbrokkoli
-
1 pottegressløk
Slik gjør du det
-
1
Ha alle ingrediensene til dressingen i en blender og kjør helt glatt. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer sitronsaft.
Tips
Du kan erstatte basilikum med persille. Du kan også erstatte cashewnøtter med valnøtter dersom du heller ønsker det.
-
2
Finhakk kål og legg i en stor bolle. Del agurk på langs og bruk en skje til å ta ut kjernen. Finhakk agurk, brokkoli og paprika og ha i bollen. Tilsett finhakket gressløk. Bland alt sammen med dressingen i samme bolle og server.