Eggesalat med spekeskinke

Eggesalat med spekeskinke

0
7
Enkel15 min
Med frisk salat, spekeskinke og godt brød eller knekkebrød til, forvandles eggesalaten til et fullverdig middagsmåltid.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 8 stk
    egg
  • 1 dl
    majones
  • 1 dl
  • 1 ss
    sennep
  • 1 ss
    hvitvinseddik
  • 3 ss
    gressløk , finhakket
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 6 dl
    salatblanding , i biter
  • 8 skiver
    spekeskinke
  • 12 stk
    cherrytomater , delt i to

Til servering:

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok egg til hardkokte, ca. 8 minutter. Skyll i kaldt vann, skrell og grovhakk.

  2. 2

    Pisk sammen majones, lettrømme, sennep, hvitvinseddik og gressløk. Smak til med salt og pepper. Vend inn egg.

    Tips

    Tilsett gjerne litt karri eller tabasco i eggesalaten om du ønsker litt mer eksotisk smak.

  3. 3

    Fordel salat, spekeskinke og tomat på tallerkener. Topp med eggesalat og server med brød eller knekkebrød med smør.

Tips

Lag gjerne dobbel porsjon med eggesalat for det er godt som pålegg på brødskiva.

Del denne oppskriften: