Couscous med grønnsaker og salatost
Prøv en digg salat med couscous til middag! Krydder, salatost og mandler gir spennende smaker til salaten.
Enkel•35 min•4 personer
Ingredienser
- 4 dl couscous
- 1 ts malt ingefær
- 1 ss paprikapulver
- 1 ts spisskummen
- 1 stykk kyllingbuljong
- 1 stykk appelsin, (saft og finrevet skall)
- 1 stykk aubergine
- 1 stykk squash
- 1 stykk løk
- 4 fedd hvitløk
- 3 ss olje
- 0.5 ts salt
- 0.75 ts pepper
- 200 g TINE® Norsk Salatost Chili&Fennikel
- 3 ss rosiner
- 10 stykk tørket aprikos
- 1 dl mandler
- 1 dl granateplekjerner
- 0.5 potte persille, , hakket
Slik gjør du
1
Ha vann til couscousen i en gryte og kok opp. Se anvisning på pakken.
2
Tilsett malt ingefær, paprikapulver, spisskummen, buljongterning og saft og skall fra appelsin i vannet. Senk varmen og ha i couscousen. Sett på lokk, skru av varmen og la det trekke til det er mykt.
3
Grovhakk aubergine, squash og løk. Finhakk hvitløk. Varm en panne med olje, og stek grønnsakene raskt på høy temperatur.
4
Grovhakk aprikos og mandler. Skrell granateple og ta ut kjernene. Bland sammen couscous, aubergine, squash og løk på et fat.
5
Ha over salatost, rosiner, aprikos, mandler og granateple. Topp med hakket persille.