Couscous med grønnsaker og salatost

Couscous med grønnsaker og salatost

0
0
Enkel35 min
Prøv en digg salat med couscous til middag! Krydder, salatost og mandler gir spennende smaker til salaten. 

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 dl
    couscous
  • 1 ts
    malt ingefær
  • 1 ss
    paprikapulver
  • 1 ts
    spisskummen
  • 1 stk
    kyllingbuljong
  • 1 stk
    appelsin (saft og finrevet skall)
  • 1 stk
    aubergine
  • 1 stk
    squash
  • 1 stk
    løk
  • 4 fedd
    hvitløk
  • 3 ss
    olje
  • ½ ts
    salt
  • ¾ ts
    pepper
  • 200 g
  • 3 ss
    rosiner
  • 10 stk
    tørkede aprikoser
  • 1 dl
    mandler
  • 1 dl
    granateplekjerner
  • ½ potte
    persille , hakket

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha vann til couscousen i en gryte og kok opp. Se anvisning på pakken.

  2. 2

    Tilsett malt ingefær, paprikapulver, spisskummen, buljongterning og saft og skall fra appelsin i vannet. Senk varmen og ha i couscousen. Sett på lokk, skru av varmen og la det trekke til det er mykt.

  3. 3

    Grovhakk aubergine, squash og løk. Finhakk hvitløk. Varm en panne med olje, og stek grønnsakene raskt på høy temperatur.

  4. 4

    Grovhakk aprikos og mandler. Skrell granateple og ta ut kjernene. Bland sammen couscous, aubergine, squash og løk på et fat.

  5. 5

    Ha over salatost, rosiner, aprikos, mandler og granateple. Topp med hakket persille.

Del denne oppskriften: