Couscous med grønnsaker og salatost
Enkel•35 min min
Prøv en digg salat med couscous til middag! Krydder, salatost og mandler gir spennende smaker til salaten.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 dlcouscous
-
1 tsmalt ingefær
-
1 sspaprikapulver
-
1 tsspisskummen
-
1 stkkyllingbuljong
-
1 stkappelsin (saft og finrevet skall)
-
1 stkaubergine
-
1 stksquash
-
1 stkløk
-
4 feddhvitløk
-
3 ssolje
-
½ tssalt
-
¾ tspepper
-
200 g
-
3 ssrosiner
-
10 stktørkede aprikoser
-
1 dlmandler
-
1 dlgranateplekjerner
-
½ pottepersille , hakket
Slik gjør du det
-
1
Ha vann til couscousen i en gryte og kok opp. Se anvisning på pakken.
-
2
Tilsett malt ingefær, paprikapulver, spisskummen, buljongterning og saft og skall fra appelsin i vannet. Senk varmen og ha i couscousen. Sett på lokk, skru av varmen og la det trekke til det er mykt.
-
3
Grovhakk aubergine, squash og løk. Finhakk hvitløk. Varm en panne med olje, og stek grønnsakene raskt på høy temperatur.
-
4
Grovhakk aprikos og mandler. Skrell granateple og ta ut kjernene. Bland sammen couscous, aubergine, squash og løk på et fat.
-
5
Ha over salatost, rosiner, aprikos, mandler og granateple. Topp med hakket persille.