Chevresalat med valnøtter

Chevresalat med valnøtter

0
49
Enkel15 min
Sprø skiver med bakt chevre topper denne friske salaten. Med salt spekeskinke, søt honning og knasende nøtter blir dette raskt en favoritt.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 skive
  • 12 skiver
    baguetter
  • 4 dl
    småbladet salat
  • 1 stk
    rødløk , finsnittet
  • 4 dl
    syltede rødbeter , i skiver og delt i to
  • 150 g
    spekeskinke
  • 3 ss
    balsamicoeddik
  • 2 dl
    valnøtter
  • 4 ss
    flytende honning

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 210 °C. Fordel ost på baguettskivene, og legg utover et stekebret. Stek i ovnen i 8-10 minutter.

  2. 2

    Fordel salat utover et fat eller tallerkener. Fordel løk, rødbete og spekeskinke utover. Drypp over balsamicoeddik.

  3. 3

    Rist valnøtter raskt i en tørr, varm panne, i ca. 2 minutter. Strø over salaten. Legg chevreskivene på, og topp med flytende honning.

Tips

Pæreskiver setter en ekstra spiss på salaten. Server den gjerne i mindre porsjoner til lunsj.

Del denne oppskriften: