Skip to main content

Chevresalat med valnøtter

Enkel
15min

Sprø skiver med bakt chevre topper denne friske salaten. Med salt spekeskinke, søt honning og knasende nøtter blir dette raskt en favoritt.

4.0
(82)
Next ImageChevresalat med valnøtter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

12 skiver
baguette
4 dl
småbladet salat
1 stk
rødløk, finsnittet
4 dl
syltet rødbet, i skiver og delt i to
150 g
spekeskinke
3 ss
balsamicoeddik
2 dl
valnøtter
4 ss
flytende honning

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 210 °C. Fordel ost på baguettskivene, og legg utover et stekebret. Stek i ovnen i 8-10 minutter.

  2. Fordel salat utover et fat eller tallerkener. Fordel løk, rødbete og spekeskinke utover. Drypp over balsamicoeddik.

  3. Rist valnøtter raskt i en tørr, varm panne, i ca. 2 minutter. Strø over salaten. Legg chevreskivene på, og topp med flytende honning.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Pæreskiver setter en ekstra spiss på salaten. Server den gjerne i mindre porsjoner til lunsj.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter