placeholder image
0

Chevresalat med valnøtter

(34)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sprø skiver med bakt chevre topper denne friske salaten. Med salt spekeskinke, søt honning og knasende nøtter blir dette raskt en favoritt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 skiveChevre Original Haukeli, i skiver
12 skiverbaguetter
4 dlsmåbladet salat
1 stkrødløk, finsnittet
4 dlsyltede rødbeter, i skiver og delt i to
150 gspekeskinke
3 ssbalsamicoeddik
2 dlvalnøtter
4 ssflytende honning

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 210 °C. Fordel ost på baguettskivene, og legg utover et stekebret. Stek i ovnen i 8-10 minutter.
    2. Fordel salat utover et fat eller tallerkener. Fordel løk, rødbete og spekeskinke utover. Drypp over balsamicoeddik.
    3. Rist valnøtter raskt i en tørr, varm panne, i ca. 2 minutter. Strø over salaten. Legg chevreskivene på, og topp med flytende honning.

Tips:

Pæreskiver setter en ekstra spiss på salaten. Server den gjerne i mindre porsjoner til lunsj.

Kommentarer