Chevresalat med valnøtter
Enkel•15 min min
Sprø skiver med bakt chevre topper denne friske salaten. Med salt spekeskinke, søt honning og knasende nøtter blir dette raskt en favoritt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 skiveNorsk Chevre Hvitmugg Haukeli , i skiver
-
12 skiverbaguetter
-
4 dlsmåbladet salat
-
1 stkrødløk , finsnittet
-
4 dlsyltede rødbeter , i skiver og delt i to
-
150 gspekeskinke
-
3 ssbalsamicoeddik
-
2 dlvalnøtter
-
4 ssflytende honning
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 210 °C. Fordel ost på baguettskivene, og legg utover et stekebret. Stek i ovnen i 8-10 minutter.
-
2
Fordel salat utover et fat eller tallerkener. Fordel løk, rødbete og spekeskinke utover. Drypp over balsamicoeddik.
-
3
Rist valnøtter raskt i en tørr, varm panne, i ca. 2 minutter. Strø over salaten. Legg chevreskivene på, og topp med flytende honning.