Chevresalat med valnøtter

Chevresalat med valnøtter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Sprø skiver med bakt chevre topper denne friske salaten. Med salt spekeskinke, søt honning og knasende nøtter blir dette raskt en favoritt.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 skive Chevre Original Haukeli , i skiver
12 skiver baguetter
4 dl småbladet salat
1 stk rødløk , finsnittet
4 dl syltede rødbeter , i skiver og delt i to
150 g spekeskinke
3 ss balsamicoeddik
2 dl valnøtter
4 ss flytende honning

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 210 °C. Fordel ost på baguettskivene, og legg utover et stekebret. Stek i ovnen i 8-10 minutter.
    2. Fordel salat utover et fat eller tallerkener. Fordel løk, rødbete og spekeskinke utover. Drypp over balsamicoeddik.
    3. Rist valnøtter raskt i en tørr, varm panne, i ca. 2 minutter. Strø over salaten. Legg chevreskivene på, og topp med flytende honning.
Tips!

Pæreskiver setter en ekstra spiss på salaten. Server den gjerne i mindre porsjoner til lunsj.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat