Caprese
Enkel•10 min min
Caprese er en italiensk klassiker som består av mozzarella, tomat og basilikum – fargene i det italienske flagget. En enkel og rask salat som kan nytes alene eller til grillmat, pasta og som en del av buffeten.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
500 gMozzarella Michelangelo
-
800 gtomater
-
1 dlgod olivenolje
-
4 ssbalsamicoeddik
-
4 sskapers (kan sløyfes)
-
¼ tssalt og pepper
-
½ pottefrisk basilikum
Tilbehør
-
4 skiverbrød
-
1 ss
Slik gjør du det
-
1
Del mozzarella og tomater i skiver og legg på fat.
Tips
Bruk gjerne tomater med forskjellig form, farge og størrelse. Da ser det ekstra lekkert ut.
-
2
Dryss over basilikum, kapers, salt og pepper. Drypp over olivenolje og balsamicoeddik. Server med godt brød med smør.