Pannekake i langpanne

Pannekake i langpanne

0
  • Enkel
  • 40 min
  • 20 min
Lag en tykk og stor pannekake med bringebær og blåbær som mange kan dele!

Ingredienser

3 ss sukker
1 ½ dl havremel
1 ½ dl hvetemel
½ ts salt
2 ts bakepulver
3 stk egg
1 ½ dl TINE Yoghurt Naturell
½ dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
4 dl friske bær f.eks blåbær og bringebær

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C og dekk en ildfast form eller liten langpanne med bakepapir.
    2. Rør sammen sukker, mel, salt og bakepulver. Pisk egg med yoghurt og melk og visp det inn i det tørre til en jevn og klumpfri røre.
      Tips
      Bytt gjerne ut noe av melet med grovere mel.
    3. Hell røren i formen, dryss over bær og stek i ovnen i ca. 20-25 minutter. Avkjøl noe og del i stykker.
Tips
Du kan gjerne droppe bærene i selve pannekaken og kun servere dem ved siden av. Eventuelt servere pannekakebitene med syltetøy eller brunost.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat