Pannekake i langpanne

Pannekake i langpanne

2
10
Enkel40 min
Lag en tykk og stor pannekake med bringebær og blåbær som mange kan dele!

Ingredienser

Antall stykker

  • 3 ss
    sukker
  • 1 ½ dl
    havremel
  • 1 ½ dl
    hvetemel
  • ½ ts
    salt
  • 2 ts
    bakepulver
  • 3 stk
    egg
  • 1 ½ dl
    TINE Yoghurt Naturell 3% fett
  • ½ dl
  • 4 dl
    friske bær f.eks blåbær og bringebær

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 200 °C og dekk en ildfast form eller liten langpanne med bakepapir.

  2. 2

    Rør sammen sukker, mel, salt og bakepulver. Pisk egg med yoghurt og melk og visp det inn i det tørre til en jevn og klumpfri røre.

    Tips

    Bytt gjerne ut noe av melet med grovere mel.

  3. 3

    Hell røren i formen, dryss over bær og stek i ovnen i ca. 20-25 minutter. Avkjøl noe og del i stykker.

Tips

Du kan gjerne droppe bærene i selve pannekaken og kun servere dem ved siden av. Eventuelt servere pannekakebitene med syltetøy eller brunost.

Del denne oppskriften: