Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Pannekake i langpanne

Enkel
40min

Lag en tykk og stor pannekake med bringebær og blåbær som mange kan dele!

4.0
(61)
Next ImagePannekake i langpanne

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 ss
sukker
1.5 dl
havremel
1.5 dl
hvetemel
0.5 ts
salt
2 ts
bakepulver
3 stk
egg
4 dl
friske bær f.eks blåbær og bringebær

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 °C og dekk en ildfast form eller liten langpanne med bakepapir.

  2. Rør sammen sukker, mel, salt og bakepulver. Pisk egg med yoghurt og melk og visp det inn i det tørre til en jevn og klumpfri røre.

    Tips

    Bytt gjerne ut noe av melet med grovere mel.
  3. Hell røren i formen, dryss over bær og stek i ovnen i ca. 20-25 minutter. Avkjøl noe og del i stykker.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan gjerne droppe bærene i selve pannekaken og kun servere dem ved siden av. Eventuelt servere pannekakebitene med syltetøy eller brunost.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter