Ostesufflé med tomat og vannmelonsalat
Middels
1t 10min
Lag en luftig ostesufflé med Jarlsberg® til lunsj. Osteretten er toppet med ristede hasselnøtter og sitrusvinaigrette, og serveres med en vannmelonsalat ved siden av.
4.2
(5)

Porsjoner
4
Ostesufflé
2 dl
sjalottløk
2 stk
laurbærblad
50 g
4 ss
hvetemel
¼ ts
salt
¼ ts
kajennepepper
120 g
Revet JARLSBERG®
5 stk
egg (eggehvite og plommer separert)
1 ss
sennep
50 g
Revet JARLSBERG®
Vannmelonsalat
¼ stk
vannmelon
200 g
tomat
1 dl
hasselnøtter, ristet
Vinaigrette
1 stk
lime
1 stk
appelsin
2 ss
olivenolje
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
Slik gjør du
Vannmelonsalat
Vinaigrette
Trykk for å vurdere oppskriften




