
Omelettmuffins med pølse
Muffinsomelett med revet Norvegia, pølser, vårløk og soltørket tomat er vanskelig å motstå, så her gjelder det å lage mange nok.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 180 °C, smør muffinsbrettet/formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter). Pass på at papirkanten er over formene.
Tips
Omelettene kan stekes rett i smurt form uten papir om du ønsker det.
- 2
Del vårløk i tynne skiver. Skjær kjøttpølse i små terninger. Riv osten eller bruk ferdig revet.
- 3
Visp egg og melk, tilsett ost, pølse, vårløk, soltørket tomat og salt. Bland godt sammen.
- 4
Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
- 5
Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.
- 6
Servér gjerne med godt brød og en grønn salat.
Tips
Her kan du variere fyll i det uendelige etter hva som passer store og små smaksløker og hvilke rester du har i kjøleskapet. Varier med andre typer middagspølser, salami, skinke, bacon eller reker. Grønnsaker som spinat, sopp, mais, revet gulrot, potet i terninger eller oliven passer godt i omelett.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


