Skip to main content

Omelettmuffins med pølse

Middels
20min

Muffinsomelett med revet Norvegia, pølser, vårløk og soltørket tomat er vanskelig å motstå, så her gjelder det å lage mange nok.

3.9
(76)
Next ImageOmelettmuffins med pølse

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ss
olje
6 stk
egg
150 g
Norvegia® Original eller Norvegia Revet
150 g
kjøttpølse
2 stk
vårløk
50 g
marinert soltørket tomat
0.5 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180 °C, smør muffinsbrettet/formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter). Pass på at papirkanten er over formene.

    Tips

    Omelettene kan stekes rett i smurt form uten papir om du ønsker det.

  2. Del vårløk i tynne skiver. Skjær kjøttpølse i små terninger. Riv osten eller bruk ferdig revet.

  3. Visp egg og melk, tilsett ost, pølse, vårløk, soltørket tomat og salt. Bland godt sammen.

  4. Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.

  5. Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.

  6. Servér gjerne med godt brød og en grønn salat.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Her kan du variere fyll i det uendelige etter hva som passer store og små smaksløker og hvilke rester du har i kjøleskapet. Varier med andre typer middagspølser, salami, skinke, bacon eller reker. Grønnsaker som spinat, sopp, mais, revet gulrot, potet i terninger eller oliven passer godt i omelett.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter