Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Omelettmuffins med pølse

Middels
20min

Muffinsomelett med revet Norvegia, pølser, vårløk og soltørket tomat er vanskelig å motstå, så her gjelder det å lage mange nok.

3.9
(76)
Omelettmuffins med pølse

Ingredienser

2 ss
olje
6 stk
egg
150 g
Norvegia® Original eller Norvegia Revet
150 g
kjøttpølse
2 stk
vårløk
50 g
marinert soltørket tomat
½ ts
salt

Slik gjør du

  1. Tips

    Omelettene kan stekes rett i smurt form uten papir om du ønsker det.

Tips

Her kan du variere fyll i det uendelige etter hva som passer store og små smaksløker og hvilke rester du har i kjøleskapet. Varier med andre typer middagspølser, salami, skinke, bacon eller reker. Grønnsaker som spinat, sopp, mais, revet gulrot, potet i terninger eller oliven passer godt i omelett.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter