Purre- og spinatomelett med grillet kylling

Purre- og spinatomelett med grillet kylling

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Omelett er rask hverdagsmat, og denne varianten er full av godsaker. Her blir du glad og mett i en fei.

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk purre , finsnittet
2 ss TINE Meierismør
1 l spinat
½ ts salt
¼ ts pepper
4 stk egg
200 g TINE Mager Cottage Cheese
150 g grillede kyllinger , i biter
1 dl TINE Revet Lettost 17% fett

Slik gjør du det

    1. Stek purre myk i litt smør i en stor panne, ca. 2 minutter. Tilsett spinat, og krydre med salt og pepper.
    2. Pisk sammen egg og cottage cheese. Hell over spinaten i pannen. Rør forsiktig til egget begynner å sette seg. Stek videre på lav varme, ca. 5 minutter.
    3. Fordel kyllingbiter og ost utover omeletten. Fold omeletten i to, del i stykker og server, gjerne med frisk spinat og ekstra ost.
      Tips!

      Det passer godt å servere en frisk salat med tomat til.

Tips!

En omelett kan fylles med mye forskjellig. Bytt gjerne ut kylling med spekeskinke, røkelaks eller stekt sopp.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat