Omelettmuffins med pølse
Middels•20 min min
Muffinsomelett med revet Norvegia, pølser, vårløk og soltørket tomat er vanskelig å motstå, så her gjelder det å lage mange nok.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 ssolje
-
6 stkegg
-
6 ss
-
150 gNorvegia® Original eller Norvegia Revet
-
150 gkjøttpølse
-
2 stkvårløk
-
50 gmarinert soltørkede tomater
-
½ tssalt
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 180 °C, smør muffinsbrettet/formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter). Pass på at papirkanten er over formene.
Tips
Omelettene kan stekes rett i smurt form uten papir om du ønsker det.
-
2
Del vårløk i tynne skiver. Skjær kjøttpølse i små terninger. Riv osten eller bruk ferdig revet.
-
3
Visp egg og melk, tilsett ost, pølse, vårløk, soltørket tomat og salt. Bland godt sammen.
-
4
Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
-
5
Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.
-
6
Servér gjerne med godt brød og en grønn salat.