Omelettmuffins med pølse

Omelettmuffins med pølse

Kommentarer 2
  • Middels
  • 20 min
Muffinsomelett med revet Norvegia, pølser, vårløk og soltørket tomat er vanskelig å motstå, så her gjelder det å lage mange nok.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Muffinsbrett
2 ss olje
6 stk egg
6 ss Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
150 g Norvegia® Original eller Norvegia Revet
150 g kjøttpølse
2 stk vårløk
50 g marinert soltørkede tomater
½ ts salt

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C, smør muffinsbrettet/formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter). Pass på at papirkanten er over formene.
      Tips!

      Omelettene kan stekes rett i smurt form uten papir om du ønsker det.

    2. Del vårløk i tynne skiver. Skjær kjøttpølse i små terninger. Riv osten eller bruk ferdig revet.
    3. Visp egg og melk, tilsett ost, pølse, vårløk, soltørket tomat og salt. Bland godt sammen.
    4. Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
    5. Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.
    6. Servér gjerne med godt brød og en grønn salat.
Tips!

Her kan du variere fyll i det uendelige etter hva som passer store og små smaksløker og hvilke rester du har i kjøleskapet. Varier med andre typer middagspølser, salami, skinke, bacon eller reker. Grønnsaker som spinat, sopp, mais, revet gulrot, potet i terninger eller oliven passer godt i omelett.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Steffen

    2 år siden
    Kan disse fryses?

    Kommenter  (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Steffen, De kan fryses, men smaker helt klart best ferske :) Lykke til!

      Kommenter  (7)


Det er mye kjærlighet i god mat