Omelettmuffins med pølse

Omelettmuffins med pølse

2
75
Middels20 min
Muffinsomelett med revet Norvegia, pølser, vårløk og soltørket tomat er vanskelig å motstå, så her gjelder det å lage mange nok.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 180 °C, smør muffinsbrettet/formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter). Pass på at papirkanten er over formene.

    Tips

    Omelettene kan stekes rett i smurt form uten papir om du ønsker det.

  2. 2

    Del vårløk i tynne skiver. Skjær kjøttpølse i små terninger. Riv osten eller bruk ferdig revet.

  3. 3

    Visp egg og melk, tilsett ost, pølse, vårløk, soltørket tomat og salt. Bland godt sammen.

  4. 4

    Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.

  5. 5

    Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.

  6. 6

    Servér gjerne med godt brød og en grønn salat.

Tips

Her kan du variere fyll i det uendelige etter hva som passer store og små smaksløker og hvilke rester du har i kjøleskapet. Varier med andre typer middagspølser, salami, skinke, bacon eller reker. Grønnsaker som spinat, sopp, mais, revet gulrot, potet i terninger eller oliven passer godt i omelett.

Del denne oppskriften: