Omelettmuffins med pølse
Middels
20min
Muffinsomelett med revet Norvegia, pølser, vårløk og soltørket tomat er vanskelig å motstå, så her gjelder det å lage mange nok.
3.9
(76)

Ingredienser
2 ss
olje
6 stk
egg
150 g
Norvegia® Original eller Norvegia Revet
150 g
kjøttpølse
2 stk
vårløk
50 g
marinert soltørket tomat
½ ts
salt
Slik gjør du
Tips
Omelettene kan stekes rett i smurt form uten papir om du ønsker det.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Her kan du variere fyll i det uendelige etter hva som passer store og små smaksløker og hvilke rester du har i kjøleskapet. Varier med andre typer middagspølser, salami, skinke, bacon eller reker. Grønnsaker som spinat, sopp, mais, revet gulrot, potet i terninger eller oliven passer godt i omelett.




