Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat

(25)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Omelett er mat som metter og er raskt å tilberede. Fyllet i omelettene kan varieres etter hva du har lyst på, eller har i kjøleskapet.

Antall porsjoner

Ingredienser

200 gbacon, i terninger
8 stkegg
8 ssTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
½ tssalt
¼ tspepper
2 ssTINE Meierismør til steking
4 stilkervårløk, i ringer
12 stkcherrytomater, delt i fire
2 dlruccola

Slik gjør du det

    1. Stek bacon raskt i en glovarm stekepanne. Ta baconet fra stekepannen.

      Tips:

      Ha baconet på kjøkkenpapir, slik at noe av fettet renner fra.

    2. Knekk egg i en bolle og ha i melk. Krydre med salt og pepper. Pisk lett sammen med en gaffel.

      Tips:

      I stedet for melk, kan du bruke vann eller fløte.

    3. Stek fire omeletter i smør over middels varme. Rist og vend litt på stekepannen, slik at den rennende eggerøren renner ned i pannen og blir stekt.
    4. Ha på bacon, vårløk, tomat og ruccola, og brett eller rull sammen omeletten.

Tips:

Server gjerne med godt brød og smør.

Kommentarer

  Legg til kommentar