Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat

Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Omelett er mat som metter og er raskt å tilberede. Fyllet i omelettene kan varieres etter hva du har lyst på, eller har i kjøleskapet.

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g bacon , i terninger
8 stk egg
8 ss Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss TINE Meierismør til steking
4 stilker vårløk , i ringer
12 stk cherrytomater , delt i fire
2 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Stek bacon raskt i en glovarm stekepanne. Ta baconet fra stekepannen.
      Tips!

      Ha baconet på kjøkkenpapir, slik at noe av fettet renner fra.

    2. Knekk egg i en bolle og ha i melk. Krydre med salt og pepper. Pisk lett sammen med en gaffel.
      Tips!

      I stedet for melk, kan du bruke vann eller fløte.

    3. Stek fire omeletter i smør over middels varme. Rist og vend litt på stekepannen, slik at den rennende eggerøren renner ned i pannen og blir stekt.
    4. Ha på bacon, vårløk, tomat og ruccola, og brett eller rull sammen omeletten.
Tips!

Server gjerne med godt brød og smør.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • hemelig

    3 år siden
    jeg lagde dette til mamma og hun elsket det tusen takk for hjelpen.

    Kommenter  (2)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei, Så utrolig hyggelig tilbakemelding og skal si mammaen din er heldig :)

      Kommenter  (9)


Det er mye kjærlighet i god mat