Håndkle og blad
Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat
(2626)

Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Omelett er mat som metter og er raskt å tilberede. Fyllet i omelettene kan varieres etter hva du har lyst på, eller har i kjøleskapet.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

200 gbacon, i terninger
8 stkegg
8 ssTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
½ tssalt
¼ tspepper
2 ssTINE Meierismør til steking
4 stilkervårløk, i ringer
12 stkcherrytomater, delt i fire
2 dlruccola
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Stek bacon raskt i en glovarm stekepanne. Ta baconet fra stekepannen.
      Blått hjerte
      Tips!

      Ha baconet på kjøkkenpapir, slik at noe av fettet renner fra.

    2. Knekk egg i en bolle og ha i melk. Krydre med salt og pepper. Pisk lett sammen med en gaffel.
      Blått hjerte
      Tips!

      I stedet for melk, kan du bruke vann eller fløte.

    3. Stek fire omeletter i smør over middels varme. Rist og vend litt på stekepannen, slik at den rennende eggerøren renner ned i pannen og blir stekt.
    4. Ha på bacon, vårløk, tomat og ruccola, og brett eller rull sammen omeletten.
Blått hjerte
Tips!

Server gjerne med godt brød og smør.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat