
Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat
Enkel•15 min min
Omelett er mat som metter og er raskt å tilberede. Fyllet i omelettene kan varieres etter hva du har lyst på, eller har i kjøleskapet.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
200 gbacon , i terninger
-
8 stkegg
-
8 ss
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
4 stilkervårløk , i ringer
-
12 stkcherrytomater , delt i fire
-
2 dlruccola
Slik gjør du det
-
1
Stek bacon raskt i en glovarm stekepanne. Ta baconet fra stekepannen.
Tips
Ha baconet på kjøkkenpapir, slik at noe av fettet renner fra.
-
2
Knekk egg i en bolle og ha i melk. Krydre med salt og pepper. Pisk lett sammen med en gaffel.
Tips
I stedet for melk, kan du bruke vann eller fløte.
-
3
Stek fire omeletter i smør over middels varme. Rist og vend litt på stekepannen, slik at den rennende eggerøren renner ned i pannen og blir stekt.
-
4
Ha på bacon, vårløk, tomat og ruccola, og brett eller rull sammen omeletten.