Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat

Kjapp omelett med bacon, vårløk og tomat

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Omelett er mat som metter og er raskt å tilberede. Fyllet i omelettene kan varieres etter hva du har lyst på, eller har i kjøleskapet.

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g bacon , i terninger
8 stk egg
8 ss Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss TINE Meierismør til steking
4 stilker vårløk , i ringer
12 stk cherrytomater , delt i fire
2 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Stek bacon raskt i en glovarm stekepanne. Ta baconet fra stekepannen.
      Tips!

      Ha baconet på kjøkkenpapir, slik at noe av fettet renner fra.

    2. Knekk egg i en bolle og ha i melk. Krydre med salt og pepper. Pisk lett sammen med en gaffel.
      Tips!

      I stedet for melk, kan du bruke vann eller fløte.

    3. Stek fire omeletter i smør over middels varme. Rist og vend litt på stekepannen, slik at den rennende eggerøren renner ned i pannen og blir stekt.
    4. Ha på bacon, vårløk, tomat og ruccola, og brett eller rull sammen omeletten.
Tips!

Server gjerne med godt brød og smør.

Kommentar

Kommentarer

  • hemelig

    3 år siden
    jeg lagde dette til mamma og hun elsket det tusen takk for hjelpen.

    Kommenter  (2)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei, Så utrolig hyggelig tilbakemelding og skal si mammaen din er heldig :)

      Kommenter  (9)


Det er mye kjærlighet i god mat