Eggepanne med cottage cheese

Eggepanne med cottage cheese

2
32
Enkel20 min
Eggepanne er lett og god mat. I en eggepanne kan du bruke det du måtte ha for hånden. Her har vi brukt tomat, vårløk og paprika.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Visp lett sammen egg, cottage cheese, salt og pepper.

  2. 2

    Smelt smøret i en stekepanne. Skru ned temperaturen til middels varme, og hell i eggeblandingen. La eggeblandingen stivne noe.

  3. 3

    Del opp tomatene, skjær vårløken i strimler og skjær paprikaen i biter. Legg tomat, vårløk og paprika på eggeblandingen.

  4. 4

    La eggepannen stivne helt, gjerne under lokk, og server.

Tips

#1: Eggepanne er aller best nystekt og varm, men kan også fint få plass i matpakken.#2: Dette er en slik oppskrift hvor man kan få brukt opp restene i kjøleskapet. En ostebit kan fint rives over, og noen kjøttboller kan legges i skiver over eggepannen. Har du noen skiver røkelaks til overs, så passer dette perfekt til eggepannen. 

Del denne oppskriften: