Eggepanne med cottage cheese
Enkel•20 min min
Eggepanne er lett og god mat. I en eggepanne kan du bruke det du måtte ha for hånden. Her har vi brukt tomat, vårløk og paprika.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 stkegg
-
2 dl
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
1 stkpaprika i biter på 1 cm
-
12 stkplommetomater , delt i to
-
1 stkvårløk i strimler
Slik gjør du det
-
1
Skjær paprikaen i biter og del tomatene i to. Begynn å steke paprikaen et par minutter, og ha deretter i tomatene og stek dem lett.
-
2
Visp lett sammen egg, cottage cheese, salt og pepper. Sett temperaturen på platen på middels varme. Hell eggeblandingen i stekepannen.
-
3
La eggepannen stivne, gjerne under lokk. Topp eggepannen med strimlet vårløk, og server.
Tips
Server gjerne med godt brød og smør til.