Eggepanne med cottage cheese

Eggepanne med cottage cheese

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Eggepanne er lett og god mat. I en eggepanne kan du bruke det du måtte ha for hånden. Her har vi brukt tomat, vårløk og paprika.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk egg
2 dl TINE Mager Cottage Cheese
¼ ts salt
¼ ts pepper
1 ss TINE Meierismør til steking
12 ss små plommetomater
4 ss vårløk i strimler
4 ss paprika i biter

Slik gjør du det

    1. Visp lett sammen egg, cottage cheese, salt og pepper.
    2. Smelt smøret i en stekepanne. Skru ned temperaturen til middels varme, og hell i eggeblandingen. La eggeblandingen stivne noe.
    3. Del opp tomatene, skjær vårløken i strimler og skjær paprikaen i biter. Legg tomat, vårløk og paprika på eggeblandingen.
    4. La eggepannen stivne helt, gjerne under lokk, og server.
Tips!

#1: Eggepanne er aller best nystekt og varm, men kan også fint få plass i matpakken.

#2: Dette er en slik oppskrift hvor man kan få brukt opp restene i kjøleskapet. En ostebit kan fint rives over, og noen kjøttboller kan legges i skiver over eggepannen. Har du noen skiver røkelaks til overs, så passer dette perfekt til eggepannen.

 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Aud vehn

    2 år siden
    Hvor lang tid ska eggpanna stå før d stivne

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Aud! Du skal bruke cirka 20 minutter fra start til slutt, så vil si at det vil ta ca 10-15 minutter før eggemassen er stiv :) Lykke til!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat