Skip to main content

Eggepanne med cottage cheese

Enkel
20min

Eggepanne er lett og god mat. I en eggepanne kan du bruke det du måtte ha for hånden. Her har vi brukt tomat, vårløk og paprika.

3.8
(86)
Next ImageEggepanne med cottage cheese

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk
egg
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 ss
TINE® Meierismør til steking
1 stk
paprika i biter på 1 cm
12 stk
plommetomat, delt i to
1 stk
vårløk i strimler

Fremgangsmåte

  1. Skjær paprikaen i biter og del tomatene i to. Begynn å steke paprikaen et par minutter, og ha deretter i tomatene og stek dem lett.

  2. Visp lett sammen egg, cottage cheese, salt og pepper. Sett temperaturen på platen på middels varme. Hell eggeblandingen i stekepannen.

  3. La eggepannen stivne, gjerne under lokk. Topp eggepannen med strimlet vårløk, og server.

    Tips

    Server gjerne med godt brød og smør til. 
Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Eggepanne er aller best nystekt og varm, men smaker også godt i matpakken. Retten passer fint om du vil bruke opp rester i kjøleskapet. En ostebit kan rives over, og noen kjøttboller kan legges i skiver over eggepannen. Har du noen skiver røkelaks til overs, så passer dette perfekt til eggepannen.  

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter