
Eggepanne med cottage cheese
- Enkel
- 20 min
Eggepanne er lett og god mat. I en eggepanne kan du bruke det du måtte ha for hånden. Her har vi brukt tomat, vårløk og paprika.
Slik gjør du det
-
-
Visp lett sammen egg, cottage cheese, salt og pepper.
-
Smelt smøret i en stekepanne. Skru ned temperaturen til middels varme, og hell i eggeblandingen. La eggeblandingen stivne noe.
-
Del opp tomatene, skjær vårløken i strimler og skjær paprikaen i biter. Legg tomat, vårløk og paprika på eggeblandingen.
-
La eggepannen stivne helt, gjerne under lokk, og server.
-
Tips
#1: Eggepanne er aller best nystekt og varm, men kan også fint få plass i matpakken.
#2: Dette er en slik oppskrift hvor man kan få brukt opp restene i kjøleskapet. En ostebit kan fint rives over, og noen kjøttboller kan legges i skiver over eggepannen. Har du noen skiver røkelaks til overs, så passer dette perfekt til eggepannen.
Produkter i oppskriften
La deg inspirere


Kommentarer
Aud vehn
(0)
Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent
(0)