Eggepanne med cottage cheese

(24)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Eggepanne er lett og god mat. I en eggepanne kan du bruke det du måtte ha for hånden. Her har vi brukt tomat, vårløk og paprika.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stkegg
2 dlTINE Mager Cottage Cheese
¼ tssalt
¼ tspepper
1 ssTINE Meierismør til steking
12 sssmå plommetomater
4 ssvårløk i strimler
4 sspaprika i biter

Slik gjør du det

    1. Visp lett sammen egg, cottage cheese, salt og pepper.
    2. Smelt smøret i en stekepanne. Skru ned temperaturen til middels varme, og hell i eggeblandingen. La eggeblandingen stivne noe.
    3. Del opp tomatene, skjær vårløken i strimler og skjær paprikaen i biter. Legg tomat, vårløk og paprika på eggeblandingen.
    4. La eggepannen stivne helt, gjerne under lokk, og server.

Tips:

#1: Eggepanne er aller best nystekt og varm, men kan også fint få plass i matpakken.

#2: Dette er en slik oppskrift hvor man kan få brukt opp restene i kjøleskapet. En ostebit kan fint rives over, og noen kjøttboller kan legges i skiver over eggepannen. Har du noen skiver røkelaks til overs, så passer dette perfekt til eggepannen.

 

Kommentarer

  Legg til kommentar