Eggepanne er lett og god mat. I en eggepanne kan du bruke det du måtte ha for hånden. Her har vi brukt tomat, vårløk og paprika.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
8 stykk egg
2 dl TINE® Mager Cottage Cheese
0.25 ts salt
0.25 ts pepper
1 ss TINE® Meierismør, til steking
1 stykk paprika, i biter på 1 cm
12 stykk plommetomat, , delt i to
1 stykk vårløk, i strimler
Slik gjør du
1
Skjær paprikaen i biter og del tomatene i to. Begynn å steke paprikaen et par minutter, og ha deretter i tomatene og stek dem lett.
2
Visp lett sammen egg, cottage cheese, salt og pepper. Sett temperaturen på platen på middels varme. Hell eggeblandingen i stekepannen.
3
La eggepannen stivne, gjerne under lokk. Topp eggepannen med strimlet vårløk, og server.
Tips
Server gjerne med godt brød og smør til.
Tips
Eggepanne er aller best nystekt og varm, men smaker også godt i matpakken. Retten passer fint om du vil bruke opp rester i kjøleskapet. En ostebit kan rives over, og noen kjøttboller kan legges i skiver over eggepannen. Har du noen skiver røkelaks til overs, så passer dette perfekt til eggepannen.
Lagre
Skriv ut
Del
Eggepanne med cottage cheese
Enkel
20min
Eggepanne er lett og god mat. I en eggepanne kan du bruke det du måtte ha for hånden. Her har vi brukt tomat, vårløk og paprika.
Eggepanne er aller best nystekt og varm, men smaker også godt i matpakken. Retten passer fint om du vil bruke opp rester i kjøleskapet. En ostebit kan rives over, og noen kjøttboller kan legges i skiver over eggepannen. Har du noen skiver røkelaks til overs, så passer dette perfekt til eggepannen.