Eggepanne med cottage cheese

Eggepanne med cottage cheese

2
72
Enkel20 min
Eggepanne er lett og god mat. I en eggepanne kan du bruke det du måtte ha for hånden. Her har vi brukt tomat, vårløk og paprika.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær paprikaen i biter og del tomatene i to. Begynn å steke paprikaen et par minutter, og ha deretter i tomatene og stek dem lett.

  2. 2

    Visp lett sammen egg, cottage cheese, salt og pepper. Sett temperaturen på platen på middels varme. Hell eggeblandingen i stekepannen.

  3. 3

    La eggepannen stivne, gjerne under lokk. Topp eggepannen med strimlet vårløk, og server.

    Tips

    Server gjerne med godt brød og smør til. 

Tips

Eggepanne er aller best nystekt og varm, men smaker også godt i matpakken. Retten passer fint om du vil bruke opp rester i kjøleskapet. En ostebit kan rives over, og noen kjøttboller kan legges i skiver over eggepannen. Har du noen skiver røkelaks til overs, så passer dette perfekt til eggepannen.  

Del denne oppskriften: