Cottage cheese wrap
Enkel•40 min20 min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
200 g
-
2 stkegg
-
¼ tssalt
-
1 tspizzakrydder
Fyll
-
½ stkrød paprika
-
⅓ stkagurk
-
2 ss
-
4 stksalatblader
-
8 skiver
Slik gjør du det
-
1
Varm stekeovnen til 190 °C. Kle et stekebrett med bakepapir, eller bruk en bakeduk.
-
2
Kjør cottage cheese, egg og salt til en glatt masse i en blender. Du kan også bruke stavmikser. Bre røren jevnt utover bakepapiret til et rektangel på cirka 25 x 30 cm, heller litt mindre størrelse enn større. Topp med pizzakrydder.
-
3
Stek wrapen midt i ovnen i ca. 20 minutter. Overflaten skal bli gyllen og fast, og undersiden skal løsne fra underlaget. La wrapen avkjøle seg noe før du drar forsiktig av bakepapiret.
-
4
Del paprika i smale strimler og skjær agurk i tynne bånd ved å bruke en ostehøvel. Smør wrapen med Kremgo® og legg på hjertesalat, Norvegia® i skiver, paprika og agurk. Rull wrapen sammen og spis det med det samme, eller pakke den inn i matpapir og ha med i matpakka.