Skip to main content

Cottage cheese wrap

Enkel
40min

Wrap med cottage cheese er enkelt å lage, krever få ingredienser, og kan fylles med det du måtte ønske.

4.2
(74)
Next ImageCottage cheese wrap

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
egg
0.25 ts
salt
1 ts
pizzakrydder

Fyll

0.5 stk
rød paprika
0.33 stk
agurk
4 stk
salatblad

Fremgangsmåte

  1. Varm stekeovnen til 190 °C. Kle et stekebrett med bakepapir, eller bruk en bakeduk.

  2. Kjør cottage cheese, egg og salt til en glatt masse i en blender. Du kan også bruke stavmikser. Bre røren jevnt utover bakepapiret til et rektangel på cirka 25 x 30 cm, heller litt mindre størrelse enn større. Topp med pizzakrydder.

  3. Stek wrapen midt i ovnen i ca. 20 minutter. Overflaten skal bli gyllen og fast, og undersiden skal løsne fra underlaget. La wrapen avkjøle seg noe før du drar forsiktig av bakepapiret.

  4. Del paprika i smale strimler og skjær agurk i tynne bånd ved å bruke en ostehøvel. Smør wrapen med Kremgo® og legg på hjertesalat, Norvegia® i skiver, paprika og agurk. Rull wrapen sammen og spis det med det samme, eller pakke den inn i matpapir og ha med i matpakka.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For ekstra smak kan du krydre cottage cheese-massen med oregano, rosmarin, timian, chili, pizzakrydder eller andre krydder.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter