
Cottage cheese wrap
Wrap med cottage cheese er enkelt å lage, krever få ingredienser, og kan fylles med det du måtte ønske.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fyll
Fremgangsmåte
- 1
Varm stekeovnen til 190 °C. Kle et stekebrett med bakepapir, eller bruk en bakeduk.
- 2
Kjør cottage cheese, egg og salt til en glatt masse i en blender. Du kan også bruke stavmikser. Bre røren jevnt utover bakepapiret til et rektangel på cirka 25 x 30 cm, heller litt mindre størrelse enn større. Topp med pizzakrydder.
- 3
Stek wrapen midt i ovnen i ca. 20 minutter. Overflaten skal bli gyllen og fast, og undersiden skal løsne fra underlaget. La wrapen avkjøle seg noe før du drar forsiktig av bakepapiret.
- 4
Del paprika i smale strimler og skjær agurk i tynne bånd ved å bruke en ostehøvel. Smør wrapen med Kremgo® og legg på hjertesalat, Norvegia® i skiver, paprika og agurk. Rull wrapen sammen og spis det med det samme, eller pakke den inn i matpapir og ha med i matpakka.
Tips