Disse proteinrike lappene med cottage cheese, banan og havregryn er raske å lage. Godt til både frokost, lunsj og mellommåltid.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
1 dl havregryn
1 stykk banan
2 dl TINE® Cottage Cheese Mager Vanilje UTEN
3 stykk egg
0.5 ts bakepulver
2 ss TINE® Meierismør, til steking
Topping
4 ss syltetøy
4 ss TINE® Cottage Cheese Mager Vanilje UTEN
4 ss friske bær
Slik gjør du
1
Ha havregryn, banan, cottage cheese, bakepulver og egg i en bakebolle og kjør glatt med elektrisk håndpisker.
Tips
Du kan også kjøre blandingen jevn i en kjøkkenmaskin med knivblad om du ønsker en glattere og jevnere konsistens.
2
Varm en stekepanne med litt smør og legg skjeer med røre i pannen. Stek lappene i ca. 2 minutter, vend forsiktig og stek 2 minutter på andre siden til lappene er gylne og gjennomstekte.
Tips
Ønsker du mindre fett, kan du steke lappene uten smør i en stekepanne med slippbelegg.
3
Server lappene med syltetøy, cottage cheese og friske bær eller annen topping om du ønsker.
Tips
Pannekakene kan også lages uten banan og toppes med f.eks. cottage cheese, stekt kylling, tomatskiver og løk, og fungere som en fyldigere lunsj eller middag.
Lagre
Skriv ut
Del
Cottage cheese-lapper
Enkel
15min
Disse proteinrike lappene med cottage cheese, banan og havregryn er raske å lage. Godt til både frokost, lunsj og mellommåltid.
Du kan også kjøre blandingen jevn i en kjøkkenmaskin med knivblad om du ønsker en glattere og jevnere konsistens.
Tips
Ønsker du mindre fett, kan du steke lappene uten smør i en stekepanne med slippbelegg.
Tips
Pannekakene kan også lages uten banan og toppes med f.eks. cottage cheese, stekt kylling, tomatskiver og løk, og fungere som en fyldigere lunsj eller middag.