
Cottage cheese-lapper
Disse proteinrike lappene med cottage cheese, banan og havregryn er raske å lage. Godt til både frokost, lunsj og mellommåltid.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Ha havregryn, banan, cottage cheese, bakepulver og egg i en bakebolle og kjør glatt med elektrisk håndpisker.
Tips
Du kan også kjøre blandingen jevn i en kjøkkenmaskin med knivblad om du ønsker en glattere og jevnere konsistens. - 2
Varm en stekepanne med litt smør og legg skjeer med røre i pannen. Stek lappene i ca. 2 minutter, vend forsiktig og stek 2 minutter på andre siden til lappene er gylne og gjennomstekte.
Tips
Ønsker du mindre fett, kan du steke lappene uten smør i en stekepanne med slippbelegg. - 3
Server lappene med syltetøy, cottage cheese og friske bær eller annen topping om du ønsker.
Tips