Cottage cheese-lapper

Cottage cheese-lapper

2
11
Enkel15 min
Disse proteinrike lappene med cottage cheese, banan og havregryn er raske å lage. Godt til både frokost, lunsj og mellommåltid.

Ingredienser

Antall porsjoner

Topping

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha havregryn, banan, cottage cheese og egg i en bakebolle og kjør glatt med elektrisk håndpisker.

    Tips

    Du kan også kjøre blandingen jevn i en kjøkkenmaskin med knivblad om du ønsker en glattere og jevnere konsistens.

  2. 2

    Varm en stekepanne med litt smør og legg skjeer med røre i pannen. Stek lappene i ca. 2 minutter, vend forsiktig og stek 2 minutter på andre siden til lappene er gylne og gjennomstekte.

    Tips

    Ønsker du mindre fett, kan du steke lappene uten smør i en stekepanne med slippbelegg.

  3. 3

    Server lappene med syltetøy, cottage cheese og friske bær eller annen topping om du ønsker.

Tips

Pannekakene kan også lages uten banan og toppes med f.eks. cottage cheese, stekt kylling, tomatskiver og løk, og fungere som en fyldigere lunsj eller middag.

Del denne oppskriften: