
Cottage cheese-lapper
Enkel•15 min min
Disse proteinrike lappene med cottage cheese, banan og havregryn er raske å lage. Godt til både frokost, lunsj og mellommåltid.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 dlhavregryn
-
1 stkbanan
-
2 dl
-
3 stkegg
-
½ tsbakepulver
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
Topping
-
4 sssyltetøy
-
4 ss
-
4 ssfriske bær
Slik gjør du det
-
1
Ha havregryn, banan, cottage cheese, bakepulver og egg i en bakebolle og kjør glatt med elektrisk håndpisker.
Tips
Du kan også kjøre blandingen jevn i en kjøkkenmaskin med knivblad om du ønsker en glattere og jevnere konsistens.
-
2
Varm en stekepanne med litt smør og legg skjeer med røre i pannen. Stek lappene i ca. 2 minutter, vend forsiktig og stek 2 minutter på andre siden til lappene er gylne og gjennomstekte.
Tips
Ønsker du mindre fett, kan du steke lappene uten smør i en stekepanne med slippbelegg.
-
3
Server lappene med syltetøy, cottage cheese og friske bær eller annen topping om du ønsker.