
Pisket cottage cheese med grønn topping
Pisket cottage cheese passer perfekt som tilbehør til brød, salater, grillmat og tapas, men er også veldig god som dipp. Topp den med agurk, avokado, stangselleri, grønn chili, rødløk og friske urter for ekstra god smak.

Ingredienser
Antall porsjoner
Pisket cottage cheese
Topping
Fremgangsmåte
- 1
Sett oven på 200 °C. Del hvitløken på tvers og legg den i en ildfast form og ovnsbak den med litt olivenolje i 30-40 minutter, til den er helt myk.
- 2
Ha cottage cheese og yoghurt sammen med den bakte hvitløken i en food prosessor eller stavmikser og kjør det til en glatt blanding. Ha i sitronsaft og smak til med salt og pepper.
- 3
Skrell agurk og del den, avokado og stangselleri i små biter, hakk chili og del rødløken i tynne båter. Ha i en bolle og press over limejuice. Finhakk oregano og mynte og vend halvparten av urtene inn i resten av blandingen.
- 4
Pannerist rugbrød i stekepanne og server kalamataoliven i en skål.
- 5
Bre cottage cheese-kremen utover et fat. Ha over grønnsaksmiksen og topp med god olivenolje, salt, pepper og resten av urtene. Server med rugbrødchips og kalamataoliven.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


