Pisket cottage cheese med topping

Pisket Cottage Cheese med grønn topping

0
12
Enkel50 min
Pisket Cottage Cheese passer perfekt som tilbehør til brød, salater, grillmat og tapas, men er også veldig god som dipp. Topp den med agurk, avokado, stangselleri, grønn chili, rødløk og friske urter for ekstra god smak. 

Ingredienser

Antall porsjoner

Pisket cottage cheese

Topping

  • ½ stk
    agurk
  • 2 stk
    avokado
  • 2 stilker
    stangselleri
  • 1 stk
    grønn chili
  • ½ stk
    rødløk
  • 1 stk
    lime (saften av)
  • 2 ss
    finhakket frisk mynte
  • 2 ss
    finhakket frisk oregano
  • 2 ss
    olivenolje, extra virgin
  • 8 skiver
    tynne rugbrødchips
  • 1 glass
    kalamata oliven

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett oven på 200 °C. Del hvitløken på tvers og legg den i en ildfast form og ovnsbak den med litt olivenolje i 30-40 minutter, til den er helt myk.

  2. 2

    Ha Cottage Cheese og yoghurt sammen med den bakte hvitløken i en food prosessor eller stavmikser og kjør det til en glatt blanding. Ha i sitronsaft og smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Skrell agurk og del den, avokado og stangselleri i små biter, hakk chili og del rødløken i tynne båter. Ha i en bolle og press over limejuice. Finhakk oregano og mynte og vend halvparten av urtene inn i resten av blandingen.

  4. 4

    Pannerist rugbrød i stekepanne og server kalamata oliven i en skål.

  5. 5

    Bre Cottage Cheese kremen utover et fat. Ha over grønnsaksmiksen og topp med god olivenolje, salt, pepper og resten av urtene. Server med rugbrødchips og kalamata oliven.

Tips

Hvis du ikke tar deg tid til å bake hvitløk så kan du bruke to fedd finhakket hvitløk og vende det inn i Cottage Cheese kremen.

Del denne oppskriften: