
Amerikanske pannekaker med bacontopping
Denne oppskriften på amerikanske pannekaker vil fort bli en favoritt til helgefrokosten. Klassikeren er å toppe pannekakene med sirup og bær.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Smelt smøret. Skill egg og pisk eggeplommer i en stor bolle. Ha i Kefir, sukker, natron, mel og salt mens du visper.
- 2
Pisk inn smeltet smør. Stivpisk eggehviter og vend inn i røra. La gjerne røren svelle (hvile) i 20 minutter før steking.
- 3
Stek pannekakene i en stekepanne med litt smør, på middels varme. Snu dem etter 2 - 3 minutter, når det begynner å boble på overflaten. Stek dem raskt på den andre siden.
- 4
Ha bacon i en tørr stekepanne og varm sakte opp. Når fettet har begynt å slippe fra baconskivene, skrur du opp varmen. Stek til det er sprøstekt. Server pannekakene med bacon og lønnesirup.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


