Skip to main content

Amerikanske pannekaker med bacontopping

Enkel
45min

Denne oppskriften på amerikanske pannekaker vil fort bli en favoritt til helgefrokosten. Klassikeren er å toppe pannekakene med sirup og bær.

3.7
(100)
Next ImageAmerikanske pannekaker med bacontopping

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

60 g
3 stk
egg
3 ss
sukker
1 ts
natron
3.5 dl
hvetemel
0.5 ts
salt
3 ss
TINE® Meierismør til steking
200 g
tykke baconskive
1 dl
lønnesirup

Fremgangsmåte

  1. Smelt smøret. Skill egg og pisk eggeplommer i en stor bolle. Ha i Kefir, sukker, natron, mel og salt mens du visper.

  2. Pisk inn smeltet smør. Stivpisk eggehviter og vend inn i røra. La gjerne røren svelle (hvile) i 20 minutter før steking.

  3. Stek pannekakene i en stekepanne med litt smør, på middels varme. Snu dem etter 2 - 3 minutter, når det begynner å boble på overflaten. Stek dem raskt på den andre siden.

  4. Ha bacon i en tørr stekepanne og varm sakte opp. Når fettet har begynt å slippe fra baconskivene, skrur du opp varmen. Stek til det er sprøstekt. Server pannekakene med bacon og lønnesirup.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Istedenfor bacon, kan du bruke frukt og bær. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter