Amerikanske pannekaker med bacontopping
Enkel•45 min min
Denne oppskriften på amerikanske pannekaker vil fort bli en favoritt til helgefrokosten. Klassikeren er å toppe pannekakene med sirup og bær.
Ingredienser
Antall stykker
-
60 gsmeltet TINE® Meierismør
-
3 stkegg
-
3 dl
-
3 sssukker
-
1 tsnatron
-
3 ½ dlhvetemel
-
½ tssalt
-
3 ssTINE® Meierismør til steking
-
200 gtykke baconskiver
-
1 dllønnesirup
Slik gjør du det
-
1
Smelt smøret. Skill egg og pisk eggeplommer i en stor bolle. Ha i Kefir, sukker, natron, mel og salt mens du visper.
-
2
Pisk inn smeltet smør. Stivpisk eggehviter og vend inn i røra. La gjerne røren svelle (hvile) i 20 minutter før steking.
-
3
Stek pannekakene i en stekepanne med litt smør, på middels varme. Snu dem etter 2 - 3 minutter, når det begynner å boble på overflaten. Stek dem raskt på den andre siden.
-
4
Ha bacon i en tørr stekepanne og varm sakte opp. Når fettet har begynt å slippe fra baconskivene, skrur du opp varmen. Stek til det er sprøstekt. Server pannekakene med bacon og lønnesirup.