tablecloth-basil
Amerikanske pannekaker med syrnet melk
(45)

Amerikanske pannekaker med bacontopping

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne oppskriften på amerikanske pannekaker vil nok fort bli en favoritt til helgefrokosten. Klassikeren er å toppe pannekakene med sirup og bær, men her varierer vi med sprøstekt bacon.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

3 stkegg
3 dlTINE Skumma Kulturmjølk
3 sssukker
1 tsnatron
3 ½ dlhvetemel
½ tssalt
60 gsmeltet TINE Meierismør
3 ssTINE Meierismør til steking
200 gtykke baconskiver
1 dllønnesirup
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Smelt smøret. Skill egg og pisk eggeplommer i en stor bolle. Ha i Skumma Kulturmjølk, sukker, natron, mel og salt mens du visper.
    2. Pisk inn smeltet smør. Stivpisk eggehviter og vend inn i røra. La gjerne røren svelle (hvile) i 20 minutter før steking.
    3. Stek pannekakene i en stekepanne med litt smør, på middels varme. Snu dem etter 2 - 3 minutter, når det begynner å boble på overflaten. Stek dem raskt på den andre siden.
    4. Ha bacon i en tørr stekepanne og varm sakte opp. Når fettet har begynt å slippe fra baconskivene, skrur du opp varmen. Stek til det er sprøstekt. Server pannekakene med bacon og lønnesirup.
blue heart
Tips!

Istedenfor bacon, kan du bruke frukt og bær. 

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff