Denne oppskriften på amerikanske pannekaker vil fort bli en favoritt til helgefrokosten. Klassikeren er å toppe pannekakene med sirup og bær.
Enkel•45 min•12 personer
Ingredienser
60 g smeltet TINE® Meierismør
3 stykk egg
3 dl TINE® Kefir Økologisk
3 ss sukker
1 ts natron
3.5 dl hvetemel
0.5 ts salt
3 ss TINE® Meierismør, til steking
200 g tykke baconskive
1 dl lønnesirup
Slik gjør du
1
Smelt smøret. Skill egg og pisk eggeplommer i en stor bolle. Ha i Kefir, sukker, natron, mel og salt mens du visper.
2
Pisk inn smeltet smør. Stivpisk eggehviter og vend inn i røra. La gjerne røren svelle (hvile) i 20 minutter før steking.
3
Stek pannekakene i en stekepanne med litt smør, på middels varme. Snu dem etter 2 - 3 minutter, når det begynner å boble på overflaten. Stek dem raskt på den andre siden.
4
Ha bacon i en tørr stekepanne og varm sakte opp. Når fettet har begynt å slippe fra baconskivene, skrur du opp varmen. Stek til det er sprøstekt. Server pannekakene med bacon og lønnesirup.
Tips
Istedenfor bacon, kan du bruke frukt og bær.
Lagre
Skriv ut
Del
Amerikanske pannekaker med bacontopping
Enkel
45min
Denne oppskriften på amerikanske pannekaker vil fort bli en favoritt til helgefrokosten. Klassikeren er å toppe pannekakene med sirup og bær.