Kjøleskapsgrøt - grunnoppskrift

Kjøleskapsgrøt - grunnoppskrift

3
  • Enkel
  • 5 min
Enklere blir det ikke! Rør sammen ingrediensene til havregrøten om kvelden før du legger deg, og vips har du ferdig grøt til frokost når du står opp. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Ingredienser

3 dl lettkokte havregryn
4 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
4 ss TINE Yoghurt Naturell
¼ ts salt

Slik gjør du det

    1. Rør sammen havregryn, melk, yoghurt og salt.
    2. Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass, dekk til med plast eller lokk, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.
      Tips!

      Du kan også dekke til hele bollen med plast og fordele i boller ved servering. Topp gjerne grøten med frisk frukt og bær ved servering.

Tips!

Ønsker du en søtere variant kan du tilsette litt honning elle sirup. Tilsetter du en spiseskje chiafrø får du en enda tykkere grøt, samt ekstra næringsstoffer.

Kommentarer

  • Lise

    29 dager siden
    Kan man bruke vanlig yoghurt?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      29 dager siden
      Hei lise!

      Litt usikker på hva du mener med vanlig yoghurt, men her kan jeg anbefale å bytte ut med melonyoghurten om du ønsker litt mer smak.:)

       (0)


  • Celine

    3 måneder siden
    Nam, nam

     (2)


Det er mye kjærlighet i god mat