Kjøleskapsgrøt - grunnoppskrift

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enklere blir det ikke! Rør sammen ingrediensene til havregrøten om kvelden før du legger deg, og vips har du ferdig grøt til frokost når du står opp. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dllettkokte havregryn
4 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
4 ssTINE Yoghurt Naturell
¼ tssalt

Slik gjør du det

    1. Rør sammen havregryn, melk, yoghurt og salt.
    2. Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass, degg til med plast eller lokk, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.

      Tips:

      Du kan også dekke til hele bollen med plast og fordele i boller ved servering. Topp gjerne grøten med frisk frukt og bær ved servering.

Tips:

Ønsker du en søtere variant kan du tilsette litt honning elle sirup. Tilsetter du en spiseskje chiafrø får du en enda tykkere grøt, samt ekstra næringsstoffer.

Kommentarer