Kjøleskapsgrøt - grunnoppskrift

Kjøleskapsgrøt - grunnoppskrift

16
  • Enkel
  • 5 min
Enklere blir det ikke! Rør sammen ingrediensene til havregrøten om kvelden før du legger deg, og vips har du ferdig grøt til frokost når du står opp. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Ingredienser

3 dl lettkokte havregryn
4 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
4 ss TINE Yoghurt Naturell
¼ ts salt

Slik gjør du det

    1. Rør sammen havregryn, melk, yoghurt og salt.
    2. Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass, dekk til med plast eller lokk, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.
      Tips

      Du kan også dekke til hele bollen med plast og fordele i boller ved servering. Topp gjerne grøten med frisk frukt og bær ved servering.

Tips

Ønsker du en søtere variant kan du tilsette litt honning elle sirup. Tilsetter du en spiseskje chiafrø får du en enda tykkere grøt, samt ekstra næringsstoffer.

Kommentarer

  • Anniken

    2 måneder siden
    Denne synes jeg ble litt for rennende med så mye melk. Den stod i minst 8 timer i kjøleskap. Justerte ned mengde melk og opp mengde yoghurt. Det ble bedre 😊

     (2)


Det er mye kjærlighet i god mat