Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
n

Kjøleskapsgrøt med gulrot

Enkel
10min

En enda diggere variant av den trendy kjøleskapsgrøten, som er perfekt grøt til både frokost, lunsj, mellommåltid og kvelds. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

3.8
(22)
Next ImageKjøleskapsgrøt med gulrot

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
gulrot
3 dl
lettkokte havregryn
2 ss
honning
0.25 ts
salt

Topping

4 ss
bringebær
2 ss
hakkede mandler
2 ss
rosiner
1 ts
kanel

Fremgangsmåte

  1. Finriv gulrot og rør sammen med havregryn, melk, yoghurt, honning og salt.

    Tips

    1 revet gulrot = ca. 1,5 dl.

  2. Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass, ev. dekk til bollen med plast, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.

    Tips

    Har du dårlig tid om morgenen, kan du ta med deg grøten på bussen eller til kontoret i porsjonsglass.

  3. Topp grøten med bringebær, hakkede mandler, rosiner og et dryss kanel.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Om du ikke er glad i kald grøt, kan du røre inn revet gulrot i kokt havregrøt også. La det koke med i noen minutter før servering.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter