Skip to main content

Kjøleskapsgrøt med gulrot

Enkel
10min

En enda diggere variant av den trendy kjøleskapsgrøten, som er perfekt grøt til både frokost, lunsj, mellommåltid og kvelds. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

3.8
(22)
Next ImageKjøleskapsgrøt med gulrot

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
gulrot
3 dl
lettkokte havregryn
2 ss
honning
0.25 ts
salt

Topping

4 ss
bringebær
2 ss
hakkede mandler
2 ss
rosiner
1 ts
kanel

Fremgangsmåte

  1. Finriv gulrot og rør sammen med havregryn, melk, yoghurt, honning og salt.

    Tips

    1 revet gulrot = ca. 1,5 dl.

  2. Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass, ev. dekk til bollen med plast, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.

    Tips

    Har du dårlig tid om morgenen, kan du ta med deg grøten på bussen eller til kontoret i porsjonsglass.

  3. Topp grøten med bringebær, hakkede mandler, rosiner og et dryss kanel.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Om du ikke er glad i kald grøt, kan du røre inn revet gulrot i kokt havregrøt også. La det koke med i noen minutter før servering.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter