
Kjøleskapsgrøt med bringebær
En morsom og søt vri på den klassiske kjøleskapsgrøten. Bringebær gir ekstra friskhet og god smak og farge til denne digge frokosten. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Topping
Fremgangsmåte
- 1
Kjør melk, yoghurt og bringebær i en blender. Ha over i en bolle og rør inn havregryn, honning, chiafrø, finrevet sitronskall og –saft.
- 2
Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass med lokk, ev. dekk til bollen med plast, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.
- 3
Server grøten toppet med friske bringebær, kokosflak og hakkede pistasjnøtter.
Tips
Gjør det enkelt og server grøten med bringebærsyltetøy hvis du ikke har friske bær og nøtter tilgjengelig.
Tips
Liker du varm grøt best, kan du røre inn bringebær etter å ha kokt havregrøt eller grøt av bygg eller hirse.