Skip to main content

Kjøleskapsgrøt med bringebær

Enkel
10min

En morsom og søt vri på den klassiske kjøleskapsgrøten. Bringebær gir ekstra friskhet og god smak og farge til denne digge frokosten. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

4.3
(117)
Next ImageKjøleskapsgrøt med bringebær

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2.5 dl
bringebær (frosne eller ferske)
2.5 dl
lettkokte havregryn
1 ss
honning
1 ss
chiafrø (kan sløyfes)
0.5 stk
sitron

Topping

2 dl
bringebær
4 ts
kokosflak
4 ss
hakkede pistasjenøtter

Fremgangsmåte

  1. Kjør melk, yoghurt og bringebær i en blender. Ha over i en bolle og rør inn havregryn, honning, chiafrø, finrevet sitronskall og –saft.

  2. Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass med lokk, ev. dekk til bollen med plast, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.

  3. Server grøten toppet med friske bringebær, kokosflak og hakkede pistasjnøtter.

    Tips

    Gjør det enkelt og server grøten med bringebærsyltetøy hvis du ikke har friske bær og nøtter tilgjengelig.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Liker du varm grøt best, kan du røre inn bringebær etter å ha kokt havregrøt eller grøt av bygg eller hirse.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter