Havregrøt med cottage cheese og brunost

Havregrøt med cottage cheese og brunost

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Havregrøt toppet med cottage cheese gir ekstra mye protein. Toppet med brunost, tørkede tranebær og frø er dette en perfekt frokost eller mellommåltid.

Ingredienser

Antall porsjoner

5 dl vann
5 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
3 dl havregryn
½ ts salt

TILBEHØR

6 ss TINE Cottage Cheese Original
100 g TINE Gudbrandsdalsost Original
4 ss tørkede tranebær
4 ts gresskarkjerner
4 ts linfrø

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann og melk og dryss i havregyn. La det koke i 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
    2. Grovriv brunost på et rivjern og server grøten toppet med cottage cheese, revet brunost, tørkede tranebær, gresskarkjerner og linfrø.
      Tips!

      Alle type frø gjør seg godt som topping på havregrøt. Varier med solsikkefrø, chiafrø eller hampfrø.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat