Havregrøt med cottage cheese og brunost

Havregrøt med cottage cheese og brunost

0
  • Enkel
  • 15 min
Havregrøt toppet med cottage cheese gir ekstra mye protein. Toppet med brunost, tørkede tranebær og frø er dette en perfekt frokost eller mellommåltid.

Ingredienser

5 dl vann
5 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
3 dl havregryn
½ ts salt

TILBEHØR

6 ss TINE Cottage Cheese Original
100 g TINE Gudbrandsdalsost Original
4 ss tørkede ferske tranebær
4 ts gresskarkjerner
4 ts linfrø

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann og melk og dryss i havregyn. La det koke i 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
    2. Grovriv brunost på et rivjern og server grøten toppet med cottage cheese, revet brunost, tørkede tranebær, gresskarkjerner og linfrø.
      Tips

      Alle type frø gjør seg godt som topping på havregrøt. Varier med solsikkefrø, chiafrø eller hampfrø.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat