Havregrøt med frukt og brunost
Havregrøt er noe av det beste du kan spise. Det er raskt å lage og toppet med eple, banan, rosiner, nøtter og brunost blir det dagens høydepunkt.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 5 dl vann
- 5 dl TINE® Lettmelk 1,0 % fett
- 3 dl havregryn
- 0.5 ts salt
TILBEHØR
- 1 stykk eple
- 1 ss flytende honning
- 1 stykk banan
- 100 g TINE® Gudbrandsdalsost
- 4 ss rosiner
- 4 ss hakkede hasselnøtter
Slik gjør du
1
Kok opp vann og melk og dryss i havregyn. La det koke i 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
TipsSmå, lettkokte havregryn trenger du bare å koke i 3-5 minutter.
2
Del eple i små terninger og vend med honning. Del banan i skiver og grovriv brunosten på et rivjern. Topp havregrøten med epleterninger, bananskiver, revet brunost, rosiner og hakkede hasselnøtter.