
Kjøleskapsgrøt
En enkel og god kald grøt som lager seg selv over natten! Det finnes mange varianter så prøv deg frem og finn din favoritt. OBS! Grøten må stå i kjøleskapet over natten!
Ingredienser
Antall porsjoner
Topping
Fremgangsmåte
- 1
Ha havregryn og melk i en bolle eller en annen beholder med lokk. Ha på lokk, og sett det i kjøleskapet til neste morgen.
- 2
Rør deretter rundt i grøten før servering, tilsett noen skjeer Kesam® Vanilje eller yoghurt for litt ekstra smak. Spe med mer melk, hvis grøten er for fast.
- 3
Grøten porsjoneres og serveres i for eksempel engangskopper, ca. 2/3 grøt i hver kopp. Topp grøten med litt müsli og noen bær.
Tips
Det er også god med litt Kesam® eller yoghurt som topping. Her er oppskrift på hjemmelaget granola.
Tips
Denne kan enkelt lages glutenfri ved å benytte glutenfrie havregryn.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


