Håndkle og blad
Havregrøt med appelsin og mandler
(33)

Havregrøt med appelsin og mandler

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gjør en påske-vri på havregrøten ved å toppe den med frisk appelsin, knasende mandler og søt sjokolade. Godt både til frokost og lunsj. God påskemorgen!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dllettkokte havregryn
6 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
½ tssalt

Topping

1 stkappelsin
1 ssflytende honning
4 ssgrovhakkede mandler
1 stkkvikklunsj
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok opp havregryn, melk og salt i en gryte på medium varme, og la småkoke i ca. 5 minutter eller til ønsket konsistens.
    2. Skjær skallet av appelsin, del i båter og grovhakk. Vend med honning. Ha grøten i porsjonsskåler og fordel appelsin og hakkede mandler utover på toppen.
    3. For en ekstra god påskefrokost, kan du grovhakke Kvikklunsj og drysse over.
      Blått hjerte
      Tips!

      Ønsker du mer topping kan du legge til noen skjeer med müsli og friske blåbær.

Blått hjerte
Tips!

Du kan sette mer smak på havregrøten ved å koke den med finrevet appelsinskall og gjerne en kanelstang.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat