Havregrøt med appelsin og mandler

Havregrøt med appelsin og mandler

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Gjør en påske-vri på havregrøten ved å toppe den med frisk appelsin, knasende mandler og søt sjokolade. Godt både til frokost og lunsj. God påskemorgen!

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dl lettkokte havregryn
6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
½ ts salt

Topping

1 stk appelsin
1 ss flytende honning
4 ss grovhakkede mandler
1 stk kvikklunsj

Slik gjør du det

    1. Kok opp havregryn, melk og salt i en gryte på medium varme, og la småkoke i ca. 5 minutter eller til ønsket konsistens.
    2. Skjær skallet av appelsin, del i båter og grovhakk. Vend med honning. Ha grøten i porsjonsskåler og fordel appelsin og hakkede mandler utover på toppen.
    3. For en ekstra god påskefrokost, kan du grovhakke Kvikklunsj og drysse over.
      Tips!

      Ønsker du mer topping kan du legge til noen skjeer med müsli og friske blåbær.

Tips!

Du kan sette mer smak på havregrøten ved å koke den med finrevet appelsinskall og gjerne en kanelstang.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat