Havregrøt med appelsin og mandler
Enkel•10 min min
Gjør en påske-vri på havregrøten ved å toppe den med frisk appelsin, knasende mandler og søt sjokolade. Godt både til frokost og lunsj. God påskemorgen!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 dllettkokte havregryn
-
6 dl
-
½ tssalt
Topping
-
1 stkappelsin
-
1 ssflytende honning
-
4 ssgrovhakkede mandler
-
1 stkKvikklunsj
Slik gjør du det
-
1
Kok opp havregryn, melk og salt i en gryte på medium varme, og la småkoke i ca. 5 minutter eller til ønsket konsistens.
-
2
Skjær skallet av appelsin, del i båter og grovhakk. Vend med honning. Ha grøten i porsjonsskåler og fordel appelsin og hakkede mandler utover på toppen.
-
3
For en ekstra god påskefrokost, kan du grovhakke Kvikklunsj og drysse over.
Tips
Ønsker du mer topping kan du legge til noen skjeer med müsli og friske blåbær.