Hjemmelaget havregrøt

Havregrøt

46
  • Enkel
  • 15 min
Hjemmelaget havregrøt er rask å lage. Dersom du koker den på melk får du både et næringsrikt og godt alternativ, enten det er til frokost eller middag.

Ingredienser

⅗ l Tinemelk® Lettmelk 1 % fett eller annen variant
3 dl havregryn
½ ts salt

Tilbehør

2 ss eplemos
2 ss hakkede nøtter
2 ss hakkede nøtter

Slik gjør du det

    1. Kok opp melk og dryss i havregryn. La det koke i ca. 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
      Tips

      Små, lettkokte havregryn trenger du bare koke i ca. 5 minutter.

  1. Tilbehør

    1. Server havregrøten med for eksempel eplemos og hakkede nøtter.
Tips

Glutenfri havregrøt: I de fleste matbutikker får du kjøpt glutenfrie havregryn.

Kommentarer

  • Kari

    26 dager siden
    Beste havregrøten jeg har vært borti! Og det uten tilbehøret.

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat