Havregrøt

(384)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget havregrøt er rask å lage. Dersom du koker den på melk får du både et næringsrikt og godt alternativ, enten det er til frokost eller middag.

Antall porsjoner

Ingredienser

⅗ lTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett eller annen variant
3 dlhavregryn
½ tssalt

Tilbehør

2 sseplemos
2 sshakkede nøtter
2 sshakkede nøtter

Slik gjør du det

  • Havregrøt

    1. Kok opp melk og dryss i havregryn. La det koke i ca. 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.

      Tips:

      Små, lettkokte havregryn trenger du bare koke i ca. 5 minutter.

  • Tilbehør

    1. Server havregrøten med for eksempel eplemos og hakkede nøtter.

Tips:

Glutenfri havregrøt: I de fleste matbutikker får du kjøpt glutenfrie havregryn.

Kommentarer

  Legg til kommentar