Squashtots

Squashtots

2
  • Enkel
  • 25 min
Vanlig squash er vanskelig å forme til små tommelbiter, men bruk minimuffinsformer så får du den gode smaken av squash og ost sammen i små munnfuller!

Ingredienser

2 stk medium store squash
1 stk egg
100 g revet parmesan
50 g revet Norvegia® Original

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Riv squash og klem ut så mye vann du klarer – bruk tørkerull og klem hardt.
    2. Rør inn egg og revet ost og ha røren i små minimuffinsformer. Stek midt i ovnen i 15 minutter.
Tips

Hvis du finner spagettigresskar er den perfekt å bruke til tots, fordi den inneholder så lite vann og lett lar seg forme til biter som kan rulles i griljermel og frityrstekes.

Kommentarer

  • Benedicte

    9 dager siden
    Hei,
    kan man fryse disse, evt før de er stekt?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      8 dager siden
      Frys de gjerne når de er ferdig stekt. Varm de opp i ovnen før servering. Vær gjerne obs på at konsistensen kan bli noe endret. :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat