Hjemmelaget pasta ravioli

Hjemmelaget pasta ravioli

0
5
Enkel60 min
Hjemmelaget pasta er veldig godt, og med cottage cheese smaker denne raviolien nydelig.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha mel og egg i en foodprosessor og kjør det sammen til en kornete masse. Hell massen ut på benken og kna den sammen for hånd. Pakk deigen inn i plastfolie, og la den hvile i kjøleskapet i minimum 30 minutter.

  2. 2

    Bland cottage cheese med rømme slik at cottage cheesen så vidt bindes sammen. Smak til med salt, pepper, litt sitronsaft og urter.

  3. 3

    Del deigen i tre biter. De som ikke brukes dekkes med plast. Klem deigemnet litt ut og rull det gjennom pastamaskinen på den tykkeste innstillingen. Rull deretter pastaen så tynn du får den. Trim kantene med en kniv, eller trinse, til en pen, avlang leiv. Pensle den ene langsiden med litt vann.

    Tips

    Har du ikke pastamaskin, så kan du kjevle.

  4. 4

    Legg små skjeer med ostefyll i en stripe midt på leiven, med ca. to fingre mellomrom. Brett leiven i to over osten, og press deigen sammen rundt hver skje med ostefyll. Kutt leiven opp i individuelle raviolier.

  5. 5

    Kok ravioliene i lettsaltet vann, i ca. 2 minutter.

  6. 6

    Fres finhakket grønnkål i en panne med litt olje.

  7. 7

    Ha de kokte ravioliene over i pannen sammen med litt av kokevannet, smør og litt sitronsaft. Bland forsiktig og server.

Tips

Ravioli kan fylles med all slags ost og kjøttpålegg.

Del denne oppskriften: