Sildesalat

(16)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sild hører julen til, og her får du oppskrift på en velsmakende sildesalat. For mange er den favoritten på koldtbordet.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stkpoteter
3 stkegg
200 ghermetiske rødbeter
2 stksylteagurker
200 gkryddersildfileter
1 ½ dlTINE Lettrømme 18 %
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kok potet og egg i hver sin kjele, og avkjøl. Eggene skal være hardkokte.
    2. Del rødbeter og poteter i små terninger.
    3. Hakk agurk og skjær sildefilet i biter. Skrell og grovhakk egg.
    4. Bland alt i en bolle sammen med rømme. Rør forsiktig.

      Tips:

      Hvis du ønsker, holder du av litt av de ulike ingrediensene og pynter oppå sildesalaten til slutt. Server gjerne sildesalaten med litt grovt brød til. Sildesalaten er holdbar ca. 1 uke i kjøleskapet.

Tips:

Bruk gjerne kokefaste poteter. Som navnet tilsier, tåler disse koking bedre enn melne poteter.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar