Skip to main content

Sildesalat

Enkel
40min

Sild hører julen til, og her får du oppskrift på en velsmakende sildesalat. For mange er den favoritten på koldtbordet.

3.6
(29)
Next ImageSildesalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stk
potet
3 stk
egg
200 g
hermetiske rødbeter
2 stk
sylteagurk
200 g
kryddersildfilet

Fremgangsmåte

  1. Kok potet og egg i hver sin kjele, og avkjøl. Eggene skal være hardkokte.

  2. Del rødbeter og poteter i små terninger.

  3. Hakk agurk og skjær sildefilet i biter. Skrell og grovhakk egg.

  4. Bland alt i en bolle sammen med rømme. Rør forsiktig.

    Tips

    Hvis du ønsker, holder du av litt av de ulike ingrediensene og pynter oppå sildesalaten til slutt. Server gjerne sildesalaten med litt grovt brød til. Sildesalaten er holdbar ca. 1 uke i kjøleskapet.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bruk gjerne kokefaste poteter. Som navnet tilsier, tåler disse koking bedre enn melne poteter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter