
Sildesalat
Sild hører julen til, og her får du oppskrift på en velsmakende sildesalat. For mange er den favoritten på koldtbordet.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok potet og egg i hver sin kjele, og avkjøl. Eggene skal være hardkokte.
- 2
Del rødbeter og poteter i små terninger.
- 3
Hakk agurk og skjær sildefilet i biter. Skrell og grovhakk egg.
- 4
Bland alt i en bolle sammen med rømme. Rør forsiktig.
Tips
Hvis du ønsker, holder du av litt av de ulike ingrediensene og pynter oppå sildesalaten til slutt. Server gjerne sildesalaten med litt grovt brød til. Sildesalaten er holdbar ca. 1 uke i kjøleskapet.
Tips
Bruk gjerne kokefaste poteter. Som navnet tilsier, tåler disse koking bedre enn melne poteter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



