Sherrysild med rødløk

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sild med mye smak av sherry og dill. Sildesalaten bør stå kaldt og trekke i minst ett døgn før den skal serveres.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stksildefileter
2 stkrødløk i ringer
4 sshakket dill

Lake:

1 dlsherry
½ dlvann
3 ss7% eddik
1 dlsukker
8 stkhele pepperkorn
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Dersom du synes silden er for salt, kan du legge den litt i vann eller melk. Tørk deretter av silden før du deler sildefiletene i ca. 1 – 2 cm brede strimler.
    2. Skjær rødløk i ringer og hakk dill.
    3. Bland sherry, vann, eddik og sukker til en lake.
    4. Legg sild, løk, pepperkorn og dill lagvis og hell over laken.

      Tips:

      La sherrysilden trekke minst 1 døgn før den serveres.

Tips:

Passer ypperlig til frokost i julen og er en veldig fin gave å gi bort om du har den over på et pent glass.

Kommentarer

  Legg til kommentar