Sherrysild med rødløk
Enkel•15 min min
Sild med mye smak av sherry og dill. Sildesalaten bør stå kaldt og trekke i minst ett døgn før den skal serveres.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
6 stksildefileter
-
2 stkrødløk i ringer
-
4 sshakket dill
Lake:
-
1 dlsherry
-
½ dlvann
-
3 ss7% eddik
-
1 dlsukker
-
8 stkhele pepperkorn
Slik gjør du det
-
1
Dersom du synes silden er for salt, kan du legge den litt i vann eller melk. Tørk deretter av silden før du deler sildefiletene i ca. 1 – 2 cm brede strimler.
-
2
Skjær rødløk i ringer og hakk dill.
-
3
Bland sherry, vann, eddik og sukker til en lake.
-
4
Legg sild, løk, pepperkorn og dill lagvis og hell over laken.
Tips
La sherrysilden trekke minst 1 døgn før den serveres.