Sherrysild

Sherrysild med rødløk

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Sild med mye smak av sherry og dill. Sildesalaten bør stå kaldt og trekke i minst ett døgn før den skal serveres.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stk sildefileter
2 stk rødløk i ringer
4 ss hakket dill

Lake:

1 dl sherry
½ dl vann
3 ss 7% eddik
1 dl sukker
8 stk hele pepperkorn

Slik gjør du det

    1. Dersom du synes silden er for salt, kan du legge den litt i vann eller melk. Tørk deretter av silden før du deler sildefiletene i ca. 1 – 2 cm brede strimler.
    2. Skjær rødløk i ringer og hakk dill.
    3. Bland sherry, vann, eddik og sukker til en lake.
    4. Legg sild, løk, pepperkorn og dill lagvis og hell over laken.
      Tips!

      La sherrysilden trekke minst 1 døgn før den serveres.

Tips!

Passer ypperlig til frokost i julen og er en veldig fin gave å gi bort om du har den over på et pent glass.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat