Håndkle og blad
Sherrysild
(1414)

Sherrysild med rødløk

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sild med mye smak av sherry og dill. Sildesalaten bør stå kaldt og trekke i minst ett døgn før den skal serveres.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

6 stksildefileter
2 stkrødløk i ringer
4 sshakket dill

Lake:

1 dlsherry
½ dlvann
3 ss7% eddik
1 dlsukker
8 stkhele pepperkorn
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Dersom du synes silden er for salt, kan du legge den litt i vann eller melk. Tørk deretter av silden før du deler sildefiletene i ca. 1 – 2 cm brede strimler.
    2. Skjær rødløk i ringer og hakk dill.
    3. Bland sherry, vann, eddik og sukker til en lake.
    4. Legg sild, løk, pepperkorn og dill lagvis og hell over laken.
      Blått hjerte
      Tips!

      La sherrysilden trekke minst 1 døgn før den serveres.

Blått hjerte
Tips!

Passer ypperlig til frokost i julen og er en veldig fin gave å gi bort om du har den over på et pent glass.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat