Saltglaserte nøtter med rosmarin og chili

Saltglaserte nøtter med rosmarin og chili

0
16
Enkel20 min
Nøtter er perfekt sammen med god ost. Gi litt smak til nøttene med salt, chili og rosmarin.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    rød chili
  • 1 stk
    kvist rosmarin
  • 2 ss
    sukker
  • 400 g
    usaltede nøtter f.eks. en blanding av mandler, paranøtter, valnøtter og cashewnøtter
  • 1 ss
  • ½ ts
    salt

Slik gjør du det

  1. 1

    Snitt chili på langs og fjern frø og hinner. Finhakk chilien og grovhakk rosmarin.

  2. 2

    Smelt sukker i en varm panne og vend inn chili, rosmarin og hele nøtter. Rør så alt er jevnt karamellisert og trekk pannen av varmen.

  3. 3

    Rør inn smør og dryss med salt. Avkjøl og server.

Del denne oppskriften: