Saltglaserte nøtter med rosmarin og chili

Saltglaserte nøtter med rosmarin og chili

0
  • Enkel
  • 20 min
Nøtter er perfekt sammen med god ost. Gi litt smak til nøttene med salt, chili og rosmarin.

Ingredienser

1 stk rød chili
1 stk kvist rosmarin
2 ss sukker
400 g usaltede nøtter f.eks. en blanding av mandler, paranøtter, valnøtter og cashewnøtter
1 ss TINE Meierismør
½ ts salt

Slik gjør du det

    1. Snitt chili på langs og fjern frø og hinner. Finhakk chilien og grovhakk rosmarin.
    2. Smelt sukker i en varm panne og vend inn chili, rosmarin og hele nøtter. Rør så alt er jevnt karamellisert og trekk pannen av varmen.
    3. Rør inn smør og dryss med salt. Avkjøl og server.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat