Håndkle og blad
Røkelaks på sprø toast med luftig geiterømme
(1515)

Røkelaks på sprø toast med luftig rømme

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smakfull røkelaks med luftig rømme passer perfekt som forrett, eller til tapaskvelden.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Utstyr

1 kremblåser og 2 luftpatroner
1 stkhalvstekt, fryst baguette
1 ssolivenolje
½ tssalt
3 dlTINE Lettrømme 18 %
¼ tssalt
½ tssitronsaft
8 skiverrøkelaks
2 stilkerdill, hakket
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 175 °C.
    2. Kutt baguette i ½ cm tynne skiver. Legg på stekebrett. Ringle olivenolje, og dryss salt lett over. Stek i ovnen i 6-7 minutter til de er gylne.
    3. Smak til rømme med salt og sitronsaft, og hell over i en kremblåser. Bruk to patroner i kremblåseren. Rist godt på flasken.
    4. Legg røkelaks på den sprø toasten. Topp med luftig rømme. Pynt med dill.
Blått hjerte
Tips!

Hvis du ikke har kremblåser, kan du blande rømme, salt og sitronsaft for hånd.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat