Røkelaks på sprø toast med luftig geiterømme

Røkelaks på sprø toast med luftig rømme

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Smakfull røkelaks med luftig rømme passer perfekt som forrett, eller til tapaskvelden.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

1 kremblåser og 2 luftpatroner
1 stk halvstekt, fryst baguette
1 ss olivenolje
½ ts salt
3 dl TINE Lettrømme 18 %
¼ ts salt
½ ts sitronsaft
8 skiver røkelaks
2 stilker dill , hakket

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 175 °C.
    2. Kutt baguette i ½ cm tynne skiver. Legg på stekebrett. Ringle olivenolje, og dryss salt lett over. Stek i ovnen i 6-7 minutter til de er gylne.
    3. Smak til rømme med salt og sitronsaft, og hell over i en kremblåser. Bruk to patroner i kremblåseren. Rist godt på flasken.
    4. Legg røkelaks på den sprø toasten. Topp med luftig rømme. Pynt med dill.
Tips!

Hvis du ikke har kremblåser, kan du blande rømme, salt og sitronsaft for hånd.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat