Skip to main content

Quesadilla med røkt skinke og soltørket tomat

Enkel
15min

Hvis du ikke har smakt quesadilla før, så anbefales det på det sterkeste. Fylte sprø tortillas med nydelig fyll er en fulltreffer når du skal ha en rask matbit i farta.

3.9
(36)
Next ImageQuesadilla med røkt skinke og soltørket tomat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 dl
TINE® Ekte Revet Ost 4 oster, eller annen revet ost
8 skiver
røkt skinke
12 stk
soltørket tomat, delt i to
12 stk
oliven, uten stein og delt i to
1 dl
basilikumblader
4 stk
tortillalefse
1 ss
TINE® Meierismør til steking
2 dl
tomatsalsa til servering

Fremgangsmåte

  1. Fordel ost, skinke, tomater, oliven og basilikum på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen, og trykk sammen.

    Tips

    Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke som fyll.

  2. Varm opp en stekepanne med litt smør, og stek hver tortilla på begge sider, på svak varme til de er gyllenbrune og sprø.

    Tips

    Ha en tung kjele over quesadillasene, slik at de blir presset litt sammen ved steking.

  3. Skjær quesadillas i kakebiter, og server med en tomatsalsa.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Quesadillas kan serveres som tilbehør til drinken, eller som kveldssnacks.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter