Quesadilla med røkt skinke og soltørket tomat

Quesadilla med røkt skinke og soltørket tomat

4
  • Enkel
  • 15 min
Hvis du ikke har smakt quesadilla før, så anbefales det på det sterkeste. Fylte sprø tortillas med nydelig fyll er en fulltreffer når du skal ha en rask matbit i farta.

Ingredienser

4 dl TINE Revet Ost 4 oster , eller annen revet ost
8 skiver røkt skinke
12 stk soltørkede tomater , delt i to
12 stk oliven , uten stein og delt i to
1 dl basilikumblader
4 stk tortillalefser
1 ss TINE Meierismør til steking
2 dl tomatsalsa til servering

Slik gjør du det

    1. Fordel ost, skinke, tomater, oliven og basilikum på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen, og trykk sammen.
      Tips

      Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke som fyll.

    2. Varm opp en stekepanne med litt smør, og stek hver tortilla på begge sider, på svak varme til de er gyllenbrune og sprø.
      Tips

      Ha en tung kjele over quesadillasene, slik at de blir presset litt sammen ved steking.

    3. Skjær quesadillas i kakebiter, og server med en tomatsalsa.
Tips

Quesadillas kan serveres som tilbehør til drinken, eller som kveldssnacks.

Kommentarer

  • Morten

    5 år siden
    Jeg prøvde å grille disse. Fungerte utmerket:)

     (1)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      5 år siden
      Hei Morten, Så hyggelig å høre siden vi går mot grillsesongen nå :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat