Quesadilla med røkt skinke og soltørket tomat
Enkel•15 min min
Hvis du ikke har smakt quesadilla før, så anbefales det på det sterkeste. Fylte sprø tortillas med nydelig fyll er en fulltreffer når du skal ha en rask matbit i farta.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 dlTINE® Ekte Revet Ost 4 oster , eller annen revet ost
-
8 skiverrøkt skinke
-
12 stksoltørkede tomater , delt i to
-
12 stkoliven , uten stein og delt i to
-
1 dlbasilikumblader
-
4 stktortillalefser
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
2 dltomatsalsa til servering
Slik gjør du det
-
1
Fordel ost, skinke, tomater, oliven og basilikum på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen, og trykk sammen.
Tips
Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke som fyll.
-
2
Varm opp en stekepanne med litt smør, og stek hver tortilla på begge sider, på svak varme til de er gyllenbrune og sprø.
Tips
Ha en tung kjele over quesadillasene, slik at de blir presset litt sammen ved steking.
-
3
Skjær quesadillas i kakebiter, og server med en tomatsalsa.