Quesadilla med røkt skinke og soltørket tomat

Quesadilla med røkt skinke og soltørket tomat

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 15 min
Hvis du ikke har smakt quesadilla før, så anbefales det på det sterkeste. Fylte sprø tortillas med nydelig fyll er en fulltreffer når du skal ha en rask matbit i farta.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 dl TINE Revet Ost 4 oster , eller annen revet ost
8 skiver røkt skinke
12 stk soltørkede tomater , delt i to
12 stk oliven , uten stein og delt i to
1 dl basilikumblader
4 stk tortillalefser
1 ss TINE Meierismør til steking
2 dl tomatsalsa til servering

Slik gjør du det

    1. Fordel ost, skinke, tomater, oliven og basilikum på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen, og trykk sammen.
      Tips!

      Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke som fyll.

    2. Varm opp en stekepanne med litt smør, og stek hver tortilla på begge sider, på svak varme til de er gyllenbrune og sprø.
      Tips!

      Ha en tung kjele over quesadillasene, slik at de blir presset litt sammen ved steking.

    3. Skjær quesadillas i kakebiter, og server med en tomatsalsa.
Tips!

Quesadillas kan serveres som tilbehør til drinken, eller som kveldssnacks.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Morten

    4 år siden
    Jeg prøvde å grille disse. Fungerte utmerket:)

    Kommenter  (1)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      4 år siden
      Hei Morten, Så hyggelig å høre siden vi går mot grillsesongen nå :)

      Kommenter  (0)


  • Mona Lehn

    4 år siden
    Hvordan er disse å lage på forhånd for så å varme opp på spleisefest?

    Kommenter  (0)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      4 år siden
      Hei Mona, Det går fint å lage disse på forhånd for så å varme de opp igjen;) Vi ville da varmet de i stekeovn, gjerne med varmluft.

      Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat