Quesadilla med røkt skinke og soltørket tomat
Hvis du ikke har smakt quesadilla før, så anbefales det på det sterkeste. Fylte sprø tortillas med nydelig fyll er en fulltreffer når du skal ha en rask matbit i farta.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 4 dl TINE® Ekte Revet Ost 4 oster, , eller annen revet ost
- 8 skive røkt skinke
- 12 stykk soltørket tomat, , delt i to
- 12 stykk oliven, , uten stein og delt i to
- 1 dl basilikumblader
- 4 stykk tortillalefse
- 1 ss TINE® Meierismør, til steking
- 2 dl tomatsalsa, til servering
Slik gjør du
1
Fordel ost, skinke, tomater, oliven og basilikum på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen, og trykk sammen.
TipsDet er kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke som fyll.
2
Varm opp en stekepanne med litt smør, og stek hver tortilla på begge sider, på svak varme til de er gyllenbrune og sprø.
TipsHa en tung kjele over quesadillasene, slik at de blir presset litt sammen ved steking.
3
Skjær quesadillas i kakebiter, og server med en tomatsalsa.
TipsQuesadillas kan serveres som tilbehør til drinken, eller som kveldssnacks.