Grissini (brødstenger)
Enkel
15min
Grissini kaller italienerne det, mens i Norge heter det gjerne brødpinner. Perfekt tilbehør til supper, men også ypperlig som enkel snacks.
3.7
(22)

Ingredienser
1 stk
pizzabunn
100 g
Revet JARLSBERG®
1 ts
paprikapulver
½ ts
Maldon salt
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 180°C og finn fram et stekebrett.
- 2
Trill pizzadeigen ut på bordet, og kutt den i lange stenger på bredden av deigen, ca 1/2 cm. Varier smaken ved å ha på krydder, revet Jarlsberg og salt.
Tips
Smaksette pinnene med det du måtte selv ønske, f.eks friske urter, tørket krydder eller parmesan. Veldig godt og veldig enkelt! Kan oppbevares i ca. en uke i tett boks (noe lenger hvis du ikke bruker ost). - 3
Stek brødstengene midt i ovnen i 8 – 10 minutter
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Trenger tips til enkel snacks? Rull inn hver brødpinne i en god spekeskinke, gjerne sammen med et blad basilikum. Legg de "påkledde" pinnene på et fat, ringle over noen dråper med god olivenolje og riv over grove biter av parmesan. Enkelt og kjempegodt!


