
Grissini (brødstenger)
Enkel•15 min min
Grissini kaller italienerne det, mens i Norge heter det gjerne brødpinner. Perfekt tilbehør til supper, men også ypperlig som enkel snacks.
Ingredienser
Antall porsjoner
Brødpinner
-
1 stkpizzabunn
-
100 gRevet JARLSBERG®
-
1 tspaprikapulver
-
½ tsMaldon salt
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 180°C og finn fram et stekebrett.
-
2
Trill pizzadeigen ut på bordet, og kutt den i lange stenger på bredden av deigen, ca 1/2 cm. Varier smaken ved å ha på krydder, revet Jarlsberg og salt.
Tips
Smaksette pinnene med det du måtte selv ønske, f.eks friske urter, tørket krydder eller parmesan. Veldig godt og veldig enkelt! Kan oppbevares i ca. en uke i tett boks (noe lenger hvis du ikke bruker ost).
-
3
Stek brødstengene midt i ovnen i 8 – 10 minutter