Grissini

Grissini (brødstenger)

0
17
Enkel15 min
Grissini kaller italienerne det, mens i Norge heter det gjerne brødpinner. Perfekt tilbehør til supper, men også ypperlig som enkel snacks.

Ingredienser

Antall porsjoner

Brødpinner

  • 1 stk
    pizzabunn
  • 100 g
    Jarlsberg® Revet
  • 1 ts
    paprikapulver
  • ½ ts
    Maldon salt

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 180°C og finn fram et stekebrett.

  2. 2

    Trill pizzadeigen ut på bordet, og kutt den i lange stenger på bredden av deigen, ca 1/2 cm. Varier smaken ved å ha på krydder, revet Jarlsberg og salt.

    Tips

    Smaksette pinnene med det du måtte selv ønske, f.eks friske urter, tørket krydder eller parmesan. Veldig godt og veldig enkelt! Kan oppbevares i ca. en uke i tett boks (noe lenger hvis du ikke bruker ost).

  3. 3

    Stek brødstengene midt i ovnen i 8 – 10 minutter

Tips

Trenger tips til enkel snacks? Rull inn hver brødpinne i en god spekeskinke, gjerne sammen med et blad basilikum. Legg de "påkledde" pinnene på et fat, ringle over noen dråper med god olivenolje og riv over grove biter av parmesan. Enkelt og kjempegodt!

Del denne oppskriften: