Ostechips med guacamole
En smidig og myk guacamole er perfekt å dyppe ostechips i. Her har vi bare slengt ferdigskivet ost i ovnen. Raskt og effektivt.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 10 skive Norvegia® Original
- 10 skive Østavind®
- 10 skive TINE Norsk Edamer
- 6 stykk avokado
- 1 stykk rødløk
- 2 stykk rød chili
- 1 bunt koriander
- 2 stykk lime
- 1 ss olivenolje
- 1 ts salt
- 0.5 ts pepper
Slik gjør du
1
Forvarm ovnen til 200 °C og dekk et stekebrett med bakepapir.
2
Del ev. osteskivene i to og fordel utover stekeplaten.
3
Stek i ovnen i ca. 10 minutter eller til gylne. Avkjøl noe, før de legges over på rist og avkjøles helt.
4
Mos avokado grovt i en bolle med en gaffel. Finhakk rødløk og chili og rør inn.
5
Grovhakk koriander og vend inn med limejuice og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
6
Server ostechipsene med guacamolen som dipp, gjerne pynt med tynne skiver chili, koriander og olivenolje.