Ostechips med guacamole

Ostechips med guacamole

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
En smidig og myk guacamole er perfekt å dyppe ostechips i. Her har vi bare slengt ferdigskivet ost i ovnen. Raskt og effektivt.

Antall porsjoner

Ingredienser

10 skiver Norvegia® Original
10 skiver Østavind®
10 skiver TINE Norsk Edamer
6 stk avokado
1 stk rødløk
2 stk rød chili
1 bunt koriander
2 stk lime
1 ss olivenolje
1 ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 200 °C og dekk et stekebrett med bakepapir.
    2. Del ev. osteskivene i to og fordel utover stekeplaten.
    3. Stek i ovnen i ca. 10 minutter eller til gylne. Avkjøl noe, før de legges over på rist og avkjøles helt.
    4. Mos avokado grovt i en bolle med en gaffel. Finhakk rødløk og chili og rør inn.
    5. Grovhakk koriander og vend inn med limejuice og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
    6. Server ostechipsene med guacamolen som dipp, gjerne pynt med tynne skiver chili, koriander og olivenolje.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat