Ostechips med guacamole
Enkel•20 min min
En smidig og myk guacamole er perfekt å dyppe ostechips i. Her har vi bare slengt ferdigskivet ost i ovnen. Raskt og effektivt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
10 skiver
-
10 skiver
-
10 skiver
-
6 stkavokado
-
1 stkrødløk
-
2 stkrød chili
-
1 buntkoriander
-
2 stklime
-
1 ssolivenolje
-
1 tssalt
-
½ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Forvarm ovnen til 200 °C og dekk et stekebrett med bakepapir.
-
2
Del ev. osteskivene i to og fordel utover stekeplaten.
-
3
Stek i ovnen i ca. 10 minutter eller til gylne. Avkjøl noe, før de legges over på rist og avkjøles helt.
-
4
Mos avokado grovt i en bolle med en gaffel. Finhakk rødløk og chili og rør inn.
-
5
Grovhakk koriander og vend inn med limejuice og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
-
6
Server ostechipsene med guacamolen som dipp, gjerne pynt med tynne skiver chili, koriander og olivenolje.