Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Når man rett og slett har lyst på noe knasende godt! Revet Norvegia stekes sprøtt i ovn og serveres med en frisk tomatsalat og nydelig kesamdipp.

Ingredienser

Antall porsjoner

Norvegiasnacks

100 g Norvegia® Original
½ ts paprikapulver

Tomatsalat

2 stk plommetomater
10 blader frisk basilikum
¼ ts salt
¼ ts nykvernet sort pepper

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C. Riv ost. Legg ost i jevne runde hauger (pass på at du ikke legger for tykt lag) på et bakepapirkledd stekebrett. Dryss paprikapulver over osten. Stek osten midt i ovnen i ca. 5 minutter til den er gyllen og sprø. Avkjøl.
  1. Tomatsalat

    1. Kutt tomat i små terninger, riv basilikum i mindre biter, tilsett krydder og rør godt sammen.
  2. Kesamdipp

    1. Bland sammen Kesam, hvitløk og sort pepper.
Tips!

Ønsker du mer smak på osten kan du drysse over litt hakket timian, eller ulike type nøtter og frø før steking.

Kommentar

Kommentarer

  • Bob

    3 år siden
    Veldig godt! Anbefales! -bob

    Kommenter  (1)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Bob, Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat