Skip to main content

Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

Enkel
15min

Når man rett og slett har lyst på noe knasende godt! Revet Norvegia stekes sprøtt i ovn og serveres med en frisk tomatsalat og nydelig kesamdipp.

4.6
(9)
Next ImageNorvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

Ingredienser

Antall porsjoner

Norvegiasnacks

0.5 ts
paprikapulver

Tomatsalat

2 stk
plommetomat
10 blad
frisk basilikum
0.25 ts
salt
0.25 ts
nykvernet sort pepper

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 225 °C. Riv ost. Legg ost i jevne runde hauger (pass på at du ikke legger for tykt lag) på et bakepapirkledd stekebrett. Dryss paprikapulver over osten. Stek osten midt i ovnen i ca. 5 minutter til den er gyllen og sprø. Avkjøl.

Tomatsalat

  1. Kutt tomat i små terninger, riv basilikum i mindre biter, tilsett krydder og rør godt sammen.

Kesamdipp

  1. Bland sammen Kesam, hvitløk og sort pepper.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ønsker du mer smak på osten kan du drysse over litt hakket timian, eller ulike type nøtter og frø før steking.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter