
Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp
Når man rett og slett har lyst på noe knasende godt! Revet Norvegia stekes sprøtt i ovn og serveres med en frisk tomatsalat og nydelig kesamdipp.

Ingredienser
Antall porsjoner
Tomatsalat
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 225 °C. Riv ost. Legg ost i jevne runde hauger (pass på at du ikke legger for tykt lag) på et bakepapirkledd stekebrett. Dryss paprikapulver over osten. Stek osten midt i ovnen i ca. 5 minutter til den er gyllen og sprø. Avkjøl.
Tomatsalat
- 2
Kutt tomat i små terninger, riv basilikum i mindre biter, tilsett krydder og rør godt sammen.
Kesamdipp
- 3
Bland sammen Kesam, hvitløk og sort pepper.
Tips
Ønsker du mer smak på osten kan du drysse over litt hakket timian, eller ulike type nøtter og frø før steking.