Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Når man rett og slett har lyst på noe knasende godt! Revet Norvegia stekes sprøtt i ovn og serveres med en frisk tomatsalat og nydelig kesamdipp.

Antall porsjoner

Ingredienser

Norvegiasnacks

100 gNorvegia® Original
½ tspaprikapulver

Tomatsalat

2 stkplommetomater
10 bladerfrisk basilikum
¼ tssalt
¼ tsnykvernet sort pepper

Slik gjør du det

  • Norvegiasnacks

    1. Sett stekeovnen på 225 °C. Riv ost. Legg ost i jevne runde hauger (pass på at du ikke legger for tykt lag) på et bakepapirkledd stekebrett. Dryss paprikapulver over osten. Stek osten midt i ovnen i ca. 5 minutter til den er gyllen og sprø. Avkjøl.
  • Tomatsalat

    1. Kutt tomat i små terninger, riv basilikum i mindre biter, tilsett krydder og rør godt sammen.
  • Kesamdipp

    1. Bland sammen Kesam, hvitløk og sort pepper.

Tips:

Ønsker du mer smak på osten kan du drysse over litt hakket timian, eller ulike type nøtter og frø før steking.

Kommentarer