Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp
Enkel•15 min min
Når man rett og slett har lyst på noe knasende godt! Revet Norvegia stekes sprøtt i ovn og serveres med en frisk tomatsalat og nydelig kesamdipp.
Ingredienser
Antall porsjoner
Norvegiasnacks
-
100 g
-
½ tspaprikapulver
Tomatsalat
-
2 stkplommetomater
-
10 bladerfrisk basilikum
-
¼ tssalt
-
¼ tsnykvernet sort pepper
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 225 °C. Riv ost. Legg ost i jevne runde hauger (pass på at du ikke legger for tykt lag) på et bakepapirkledd stekebrett. Dryss paprikapulver over osten. Stek osten midt i ovnen i ca. 5 minutter til den er gyllen og sprø. Avkjøl.
Tomatsalat
-
2
Kutt tomat i små terninger, riv basilikum i mindre biter, tilsett krydder og rør godt sammen.
Kesamdipp
-
3
Bland sammen Kesam, hvitløk og sort pepper.