Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

2
5
Enkel15 min
Når man rett og slett har lyst på noe knasende godt! Revet Norvegia stekes sprøtt i ovn og serveres med en frisk tomatsalat og nydelig kesamdipp.

Ingredienser

Antall porsjoner

Norvegiasnacks

Tomatsalat

  • 2 stk
    plommetomater
  • 10 blader
    frisk basilikum
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    nykvernet sort pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 225 °C. Riv ost. Legg ost i jevne runde hauger (pass på at du ikke legger for tykt lag) på et bakepapirkledd stekebrett. Dryss paprikapulver over osten. Stek osten midt i ovnen i ca. 5 minutter til den er gyllen og sprø. Avkjøl.

Tomatsalat

  1. 2

    Kutt tomat i små terninger, riv basilikum i mindre biter, tilsett krydder og rør godt sammen.

Kesamdipp

  1. 3

    Bland sammen Kesam, hvitløk og sort pepper.

Tips

Ønsker du mer smak på osten kan du drysse over litt hakket timian, eller ulike type nøtter og frø før steking.

Del denne oppskriften: