Håndkle og blad
Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp
(44)

Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Når man rett og slett har lyst på noe knasende godt! Revet Norvegia stekes sprøtt i ovn og serveres med en frisk tomatsalat og nydelig kesamdipp.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Norvegiasnacks

100 gNorvegia® Original
½ tspaprikapulver

Tomatsalat

2 stkplommetomater
10 bladerfrisk basilikum
¼ tssalt
¼ tsnykvernet sort pepper
BladBlad

Slik gjør du det

  • Norvegiasnacks

    1. Sett stekeovnen på 225 °C. Riv ost. Legg ost i jevne runde hauger (pass på at du ikke legger for tykt lag) på et bakepapirkledd stekebrett. Dryss paprikapulver over osten. Stek osten midt i ovnen i ca. 5 minutter til den er gyllen og sprø. Avkjøl.
  • Tomatsalat

    1. Kutt tomat i små terninger, riv basilikum i mindre biter, tilsett krydder og rør godt sammen.
  • Kesamdipp

    1. Bland sammen Kesam, hvitløk og sort pepper.
Blått hjerte
Tips!

Ønsker du mer smak på osten kan du drysse over litt hakket timian, eller ulike type nøtter og frø før steking.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat