Nøttesild

Nøttesild

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Nøttesild er en særdeles smakfull variant med ananas, som alle sildeelskere bør prøve.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk sildefileter
50 g nøtter , f.eks. hasselnøtter
2 ss finhakket gressløk
2 skiver ananas , i biter
1 stk eple

Dressing:

1 dl TINE Kremfløte eller TINE Seterrømme
2 ss ravigottesaus (evt. sennepssaus)
2 ts sukker
1 ts sitronsaft

Slik gjør du det

    1. Klipp sildefilet i biter. Hvis du smaker på sildefiletene og du synes de er for salte, kan du legge dem i vann eller melk i et par timer.
    2. Skjær eple i små terninger, hakk nøtter og ananas og bland dette med silden.
  1. Dressing:

    1. Bland sammen fløte eller rømme, ravigottesaus, sukker og sitronsaft til en dressing og vend den forsiktig inn i sildeblandingen. La silden stå kaldt til neste dag før du serverer den.
Tips!

Ha silden over på et pent glass og pynt med en rød sløyfe og en personlig hilsen. Perfekt å gi bort i julegave til den som har alt.





Aldri hørt om Ravigottesaus? Les om den på Wikipedia (ekstern lenek)

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat