Nøttesild
Enkel•30 min min
Nøttesild er en særdeles smakfull variant med ananas, som alle sildeelskere bør prøve.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stksildefileter
-
50 gnøtter , f.eks. hasselnøtter
-
2 ssfinhakket gressløk
-
2 skiverananas , i biter
-
1 stkeple
Dressing:
-
1 dlTINE® Kremfløte eller TINE Seterrømme
-
2 ssravigottesaus (evt. sennepssaus)
-
2 tssukker
-
1 tssitronsaft
Slik gjør du det
-
1
Klipp sildefilet i biter. Hvis du smaker på sildefiletene og du synes de er for salte, kan du legge dem i vann eller melk i et par timer.
-
2
Skjær eple i små terninger, hakk nøtter og ananas og bland dette med silden.
Dressing:
-
3
Bland sammen fløte eller rømme, ravigottesaus, sukker og sitronsaft til en dressing og vend den forsiktig inn i sildeblandingen. La silden stå kaldt til neste dag før du serverer den.