Håndkle og blad
Nøttesild
(88)

Nøttesild

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Nøttesild er en særdeles smakfull variant med ananas, som alle sildeelskere bør prøve.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stksildefileter
50 gnøtter, f.eks. hasselnøtter
2 ssfinhakket gressløk
2 skiverananas, i biter
1 stkeple

Dressing:

1 dlTINE Kremfløte eller TINE Seterrømme
2 ssravigottesaus (evt. sennepssaus)
2 tssukker
1 tssitronsaft
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Klipp sildefilet i biter. Hvis du smaker på sildefiletene og du synes de er for salte, kan du legge dem i vann eller melk i et par timer.
    2. Skjær eple i små terninger, hakk nøtter og ananas og bland dette med silden.
    1. Bland sammen fløte eller rømme, ravigottesaus, sukker og sitronsaft til en dressing og vend den forsiktig inn i sildeblandingen. La silden stå kaldt til neste dag før du serverer den.
Blått hjerte
Tips!

Ha silden over på et pent glass og pynt med en rød sløyfe og en personlig hilsen. Perfekt å gi bort i julegave til den som har alt.





Aldri hørt om Ravigottesaus? Les om den på Wikipedia (ekstern lenek)

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat